Jeg vil flytte.. NU!

Vores hemmelighed – Afsløringen!

 

Så er det vidst på tide at fortælle hvad der sker i vores lille familie, det er noget mega stort for os.

Er det baby? Hundehvalp? Skal vi rejse? Måske flytte?

Jep, vi har nemlig valgt at købe et rækkehus i Havdrup, byen hvor jeg selv boede som barn, faktisk et rækkehus blot to numre fra et jeg selv boede i som barn.

Vi har længe ville flytte pgr af larm, støj, utilpashed i byen vi boede i, jeg har følt mig meget alene i Hvalsø, vi ville gerne tættere på min familie, min far bor i Ishøj og min mor i Havdrup, der er kun tyve minutters tid til Hvalsø – så det bliver et meget bedre samlingspunkt.

Så får vi samtidig tyve kvadratmeter mere! Hold nu ferie, det er jo helt vildt for os, vi kan pludselig have en stor sofa, og gæster uden det bliver trængt, pigerne får hver deres værelse og vi må gøre hvad vi vil i huset, eller næsten.. for det er en andelsbolig.

Haven bliver dog halvt så lille som den vi har nu, det er vi lidt kede af, Tilgengæld vil vi flisebelægge den og på den anden side af hækken er der kæmpe stort fælles areal, ingen kan kigge ind i min have! Det er et kæmpe plus.

Boligen er rimelig medtaget og derfor skal vi faktisk lave alt i den, det bliver lidt af vores eget fra skrot til slot projekt.

Vi har tænkt os at sælge så mange ting som muligt for at kunne skabe helt nyt og lige præcis som vi ønsker det – så hold øje, vi snakker stole, møbler, pynt, legeting, tøj osv.

Vi skal ud og bestille nyt køkken på onsdag, det bliver mega lækkert og vi hopper som små tykke børn i en slikbutik når vi tænker på hvad der skal ske for vores lille familie.

Vi flytter allerede 5. Oktober!! What?! Yes.. lige om det! Så pigerne er meldt ud af institutionerne for at kunne forbedrede sig på de nye steder de skal hen. Eller vi overtager nøglerne og så skal der bare knokles

Vi vil tage jer igennem hele denne fantastiske forvandling, og vise jer hvad den har at byde på for os.

Rive det gamle ud, sætte det nye ind.
Det bliver helt vildt hårdt! Men virkelig fedt!

Så glæd jer til at følge med, for det håber jeg I vil.

3 kommentarer

 • Michela

  Det er også en dejlig by. Bor også i havdrup med mine 3 børn og mand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Sanderson

  Hvor bliver det godt for jer. Havdrup er en dejlig by. Jeg er selv opvokset der ?
  Der er bare et eller andet over at flytte tilbage til der hvor man kommer fra. Held og lykke med det hele! ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor bliver det spændende. Og MEGA fedt ? Er helt vildt glad på jeres vegne ? Jeg glæder mig SÅ meget til følge jeres projekt bolig ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil flytte.. NU!