Resultatet af mit hår & plejen dertil.

Jeg vil flytte.. NU!

Det her indlæg er en af dem som river lidt op i nogle følelser..

Det sidste år har jeg virkelig gerne ville flytte, vi har nu boet i Hvalsø i tre år og ingen af de tre år har jeg følt mig hjemme, jeg føler jeg er langt væk fra alt hvad jeg har kært af familie, jeg har ikke mulighed for at bevæge mig rundt uden at blive forstyret af biler og larm..

Jeg finder det simpelthen ikke rart at bo i Hvalsø, desuden er vores bolig bare slet ikke optimal, hverken for os eller vores børn, hvilket gør mig ekstrem ked af det da jeg føler vi går på kompromis på nogle ting man bare ikke bør gøre det på.

Novah kan aldrig stå ude i haven og sove uden at naboerne skal larme, sidde og blæse 40 smøger i timen så alt af vores ting bare stinker af røg, alle ungerne står og glor ind i haven og det gør at man ikke kan være i fred, vi har haft så mange problemer med vores ene nabo at det simpelthen bare er grænsen, desuden så har der på den tid vi har boet her været politi to gange inde hos den anden nabo, med anholdelser osv.  Det gør Filippa bange at være her! Folk lukker deres hunde ud kl prut om natten for at de kan stå og bjæffe i haven.

Jeg har så ondt i maven fordi jeg føler vi burde gøre noget mere, vi har været ude for at kigge på to boliger som vi har sagt ja til for at ville købe, men da pengepungen pt ikke er større end den er, jeg er på barsel og uden job så er mulighederne til et større køb der bare ikke, den første bolig var vi forsent ude på eller banken var faktisk og den anden.. Der skulle laves mange ting og de ønskede desværre ikke at forhandle prisen overhovedet..

Faktisk så sent som igår måtte vi stoppe forhandlingerne af denne bolig, vi er ekstremt kede af det da vi alle bare super gerne vil væk herfra..

Men nu har vi aftalt at selvom det ikke er hverken rart eller til at holde ud, så må vi bide os i fingeren og liiige være en smule tålmodige og vente til jeg har fået fast arbejde og måske lige til året er slut.. Det trykker mig så hårdt at være i denne bolig da jeg bestemt ikke føler noget fungere..

Det gør det bestemt heller ikke nemt når der ikke er nogen bil til at komme bare en smule væk herfra!

Puha.. Måtte simpelthen bare lige ud med det, alt er ikke så dejligt og lyserødt som det kan se ud herhjemme.

1 kommentar

  • Anne

    Vi har et hus til salg i 4190 Munke Bjergby ved Sorø. Så dejligt ugeneret. Huset er “kun” 15 år gammelt. 3 værelser plus stue???? Søbrinken 2, 4190 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Resultatet af mit hår & plejen dertil.