Min Store forvandling.

Novah 6 måneder.

Et halvt år er gået med Novah i vores familie, jeg lyver ikke når jeg siger at det er med lykkelige og stole tåre løbende ned af mine kinder at jeg skriver dette indlæg.

Jeg var slet ikke så følsom berørt efter jeg havde født Filippa, men denne gang, med Novah! Der går ikke mange dage imellem at jeg lige får en tudetur.. selvfølgelig den gode tudetur, jeg er stolt, lykkelig og varm om hele hjertet når jeg kigger på hende og det er som oftes ikke andet der skal til før jeg får en rigtig vræletur.

Det måske også så følelsesladet hele tiden fordi jeg ved hun nok er vores sidste barn, jeg ville gerne ønske flere men da der skal to til tango, så skal jeg desværre nok ikke regne med flere, på trods af at jeg gerne to faktisk et par stykker mere!

Min drøm er helt klar denne store hyggelige familie, men jeg må også være realistisk!

Dette halve år har været svært at tilvende sig i og til, at have barsel første gang kan slet ikke sammenlignes med anden gang, for det første er vores to piger så forskellige af sind!

Filippa sov igennem da hun var to uger, nappede lure som kun var lange og var frk evigglad der gerne hoppede i andres arme.

Novah sover stadig ikke lige altid igennem, det gjorde hun i en periode og så stoppede det pludselig! En gang imellem sker det og så nyder vi det selvfølgelig! Hun er en meget skeptisk baby og bryder sig bestemt ikke altid om fremmede og man kan tydeligt se at hun ønsker folk holder snitterne væk fra barnevognen.
Hun har ikke lyst til at være hos andre og er meget afhængig af sin mor.

Første gang kunne man stå op når man ønskede det, denne gang skal man gøre sig klar og sende Fippa i børnehave, man kan heller ikke tage en lur midt på dagen.. Filippa skal hentes.. aftensmaden kan heller ikke bare serveres når man er sulten sent.. den skal serveres i fornuftig tid, det betyder at den fritid man lige havde på første barsel skal bruges fornuftigt.. Jeg nød min første barsel meget mere.. nu har jeg små 3-4 måneder tilbage af min barsel.. synes den er fløjet væk!

Men jeg er så stolt af min lille familie, mine to piger som bare er så glade for hinanden, der er altid kys og kram, glade smil og en masse grin imellem de to.

Et halvt år.. hold nu ferie! ??

1 kommentar

  • Hvor er det dejligt at læse sådan en personlig beretning omkring jeres tilværelse 🙂 Det er en dejlig blog du driver – og en skøn familie du har dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Store forvandling.