Mit soveværelse.. HJÆLP!

Skal vi have flere børn?

 

Tænk at det virkelig er et år siden, at vi postede dette på Instagram.. Jeg kan slet ikke forstå det!

Jeg har været lidt sådan vemodig de sidste par dage, vi har nemlig fået startdatoen for vuggestuen, det er selvfølgelig godt at Novah har fået en plads – men jeg føler virkelig ikke at nogle af os er klar til det her..

Selv Jannik sagde, at.. åh nej allerede? Hun er jo så lille! Præcis! Hun er så lille, alt det Filippa kunne da hun startede, jeg vil have, at Novah er det samme sted! Det ved jeg bare godt ikke kommer til at ske..

Vi har et meget tykt og knyttet bånd til hinanden, hun er utrolig sensitiv og jeg græd virkelig da jeg så brevet igår.. Gav hende lige 500 ekstra kys og kram da hun vågnede!

Skal hun har fået mig til virkelig, at føle jeg ikke er færdig med at få børn! Det skal ikke være om et år eller to, faktisk har jeg ingen tidslinje på hvornår det skal være, men jeg ved, at vi en dag skal have flere børn.. Ihvertfald en mere og så må det rigtig gerne lige være en lille dreng.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit soveværelse.. HJÆLP!