Hvordan forkæler jeg mit eget hår?

Mit soveværelse.. HJÆLP!

Jeg har det egentlig fint nok med alle rum i vores lille hjem, eller.. Næsten alle!

For hver gang jeg kommer ind i mit soveværelse bliver jeg helt vildt øv, det indbyder hverken til hygge eller ser pænt ud, det er kedeligt og ikke spor overskueligt.

 

Så nu søger jeg jeres hjælp! Jeg vil gerne have sådan en “romantisk men rå” stil.. Hvis I kan følge mig, så her får I nogle billeder, ja selv med rod på.

 

Farven på væggen, natborde, lamper.. Billederne på bagvæggen bag sengen dækker lige nu nogle huller men så snart der er malet kommer der to birth posters op.

Hvad med puder? Den der grimme reol med fjernsynet på? Hvad kan man gøre der? Spejlet er skidt og står et dumt sted. Så hjælp mig, jeg trænger virkelig til noget fornyelse og et lækkert soveværelse.

 

3 kommentarer

 • I the efforts you have put in this, thank you for all the great posts.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Altså har altid fået af vide, at soveværelset skal være SÅ minimalistisk som muligt. Væk med reoler, for mange billeder mm. Det “støjer”. Gem det væk.Jeg går lidt op i feng shui og et spejl må ikke stå foran sengen. Man må ikke kunne se i et spejl når man ligger i sengen. Det eneste der står i vores soveværelse er en dobbeltseng, 2 væglamper, 1 natbord, tv på væggen og Thats it! Det giver ro …vi har indbygget skabe med alle vores ting.bare lidt tanker fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvis jeg var dig ville jeg vende jeres seng op mod den højeste væg så i sover med hovede op mod den og så hænge fjernet op på væggen forenden af sengen, det tror jeg vil give mere ro til rummet, så den ikke står på en reol og ser rodet ud ??

  Desuden, men det tror jeg er smag og behag er sengetøjet, synes det ser rigtig rodet ud, men det ved jeg ikke bare om er mig ☺️, men jeg ville købe noget semi bacis sengetøj og så, som du selv skriver the birth plakaterne over sengen ville være fedt ?? Og hvis der er plads så to fede sengeborde på hver side af sengen, f.eks har du set “eket” fra Ikea, de har nogle kasser med en låge, de er rigtige fede og kan gemme på rod man ikke kan se ?

  Ved ikke om det kunne bruges til noget, men altid rart at høre andres syn på noget, det kender jeg ihverfald selv ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan forkæler jeg mit eget hår?