Mit liv var en dårlig film. Part 3.

Ting jeg ikke forstår, på de sociale medier.

 

Der er kommet diverse trender på instagram, nogle er meget sjove, andre er jeg helt uforstående overfor.

Jeg skal bestemt ikke gøre mig hellig, for jeg har da været næsten hele turen igennem.. Næsten da!
Men lad mig starte et sted.

  • Følgertog.. Bummelum, hvad er meningen med det? Jeg kan simpelthen ikke gennemskue det, jeg har fået folk til at forklare mig det nogle gange, jeg ved ikke om det bare er mig der er helt fra snøvsen, eller det bare er småforvirrende.. Der står 16 profiler som man skal følge? Hvad sker der så efterfølgende? Hvad får man ud af det? De siger de følger tilbage, men ved vi jo udemærket godt allesammen, at hen af vejen så bliver der lige trykket unfollow igen, det er selvfølgelig en ren konkurrence om følgere, det er det jo og det kan man ikke undgå. Men lige den her forstår jeg slet ikke.
  • SFS – Shoutout for Shoutout.. Jeg mener ihvertfald at, det er hvad det står for.. Men man ligger en af sine egne billeder ud, som folk skal dele og så ser andre denne profil som begynder at måske følge en, og så udnævner den udgivende profil som man så anbefaler tilbage, det er selvfølgelig fair for de 4 profiler der bliver udvalgt at de bliver vist, men synes da bestemt det er meget unfair for dem der ikke bliver valgt. – Ja Jeg har holdt en SFS, men det var egentlig ikke med et specielt koncept, og det var da alle holdte det, så ville man da også selv prøve.. Min profil blev delt fem gange, så ikke det store hurra der.. Haha.
  • Så anbefaler vi lige alle sammen de samme profiler i vores story og spammer løs..
    Jeg synes det er så sjovt når folk laver storys, jeg får mig tit et lille grin af sjove oplevelser I alle har med jeres børn, deres narrestreger eller savler over jeres mad. Men bliver man ikke lidt træt af at se de samme gentagende profiler blive flashet på Insta? Jeg springer ihvertfald letter og elegant ud af jeres storys når de kommer. – Flere børn og modetips, lækre retter og skønne kæresteaftner i storys og mindre anbefalinger, Selvfølgelig har jeg selv anbefalet en dag, men det var faktisk udlandske profiler jeg kun anbefalede.

    Jeg er som sagt ikke spor uskyldig, jeg synes folk skal forstætte deres stil på insta præcis som I ønsker, for jeg har tænkt mig at følge min stil præcis som jeg synes min profil skal være, der er ingen der skal få mig til at ændre på min profil og jeg ønsker bestemt heller ikke at ændre på jeres profiler.

En masse kærlighed og godt humør, jeg synes det er en fornøjelse at kigge med hos jer alle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit liv var en dårlig film. Part 3.