Mit hjem fra alle vinkler.

Til jer fra mig.

Lidt ros, kærlighed og kram.

Til at starte med vil jeg sige tak til jer alle, tak fordi i ønsker at læse med på Instagram men også herinde, at I tager jer tiden til at give et lille Like eller måske endda et par ord med på vejen, om det er en blomst eller er rosene ord, så fylder det hele og varmer så godt!

Jeg læser hver og en kommentar, jeg prøver så vidt muligt at svare tilbage på dem alle er give et lille Like tilbage, men tiden render ofte eller jeg bliver afbrudt og med børn i hjemmet er det ikke altid nemt at komme tilbage til der hvor man var.

I giver mig lysten til Instagram og bloggen, I giver mig til at dele hvad jeg har på hjertet. Om jeg får 10 eller 300 Likes på et billede er ikke det der gør det, men det at netop I vælger at læse med på billedet .. det varmer! Jeg værdsætter jer helt vildt, for uden jer var min profil slet ikke det som den er lige nu.

Jeg vil så gerne dele alt, gøre det så opstillet som muligt men samtidig pænt og overskueligt for jer – det er svært at gøre alle tilfredse men jeg prøver – I følger mig for noget forskelligt og jeg prøver virkelig at give jer en godt blandet slikpose.

I gør noget super godt for mig, I gør mig glade, Stole og ikke mindst erfaring rigere når I kommer med hjælpsomhed osv. Det værdsætter jeg helt vildt.

Af hjertet tak og knus igennem det hele.

Desuden hvis der noget I ønsker at se mere af på insta eller bloggen – så sig det endelig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hjem fra alle vinkler.