Barnedåben.

Jeg skal prøve noget nyt!

Jeg har mange ting jeg ikke har prøvet da jeg valgte at blive mor i en ung alder, Ungrejser, Distortion osv. men det er ikke ens betydning med at man ikke skal prøve dem, jeg har nemlig en fantastisk kæreste som lader mig tage ud og prøve det hele af – Springer dog lige over ungrejser, men jeg skal til Distortion sammen med mine Loge pige på Torsdag – Jeg glæder mig helt vildt!

Jannik kommer hjem og afløser børnepasningen, så tager jeg sammen med en veninde ind for at møde de andre og så skal vi bare have en fest – Jeg glæder mig helt vildt til denne oplevelse, andre tænker måske.. Hvad er der så specielt? Det har jeg prøvet så mange gange, men igen jeg har aldrig haft så mange veninder, jeg har aldrig haft muligheden fordi jeg valte at blive mor og ikke rigtig har haft nogle at tage derind med da jeg følte Filippa var klar til at blive passet.

Men nu har jeg min fantastiske Loge og de lagde den plan for at vi alle skulle derinde, og jeg er så glad for at de har lyst til at have mamma med! Jeg er faktisk så priviligeret at jeg skal bruge en masse tid med dem den kommende tid! Vi skulle have haft Loge aften på lørdag men desværre kom der nogle ting i vejen, så i stedet kommer de alle herhjem og vi griller og hygger, får en lille skid på når pigerne er lagt og skal ren pige hygge. Weekenden efter skal vi Fejre det ene Loge medlem i stor stil, hvilket jeg glæder mig helt vildt til – Jeg er igen ikke typen der tager så ofte ud og fester, drikker mig fuld osv. ikke fordi jeg ikke har lyst, men tiden er svær at finde når man har børn, Novah har ikke været en baby man bare kan afsætte hos bedsteforældre osv. Så det kræver lidt planlægning med Jannik.

Men nu har han selv udtalt at, han synes jeg skal smutte lidt mere ud.. Nyde livet og hygge med mine veninder, så det vil jeg da helt klart gøre.. Selvfølgelig med måde! Skal I til Distortion på Torsdag? Hvis Ja, Kom endelig og hils, hvis I ser mig! Kan ikke love min promille er lav – så det er på eget ansvar.

Jeg skal nok fylde lidt ind på bloggen om min oplevelse og spamme jer lidt i Insta Story.

Ses vi?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnedåben.