Weekenden + lidt sødt.

Umlemper ved en ikke blufærdig Familie.

Det er ingen hemmelighed at vi ikke er bluefærdige i vores lille familie, der er for mig meget vigtigt at Filippa lærer der helt naturlige i at alle gerne må være nøgne, at en mandlig ven af familien eller en mandlig fra familien godt må hjælpe når hun feks skal på toilettet. At man godt kan gå i bad med lillesøster, mor eller far.

Og at man ikke behøver sende nogle ud for døren når der skal tisses eller pruttes.

Måske lidt dobbeltmoralsk når Jannik og jeg sender hinanden ud for døren når der skal pruttes.. men det er virkelig fordi vi ikke har lyst til at vise den side til hinanden og vi har heller ikke lyst til at se den side af hinanden, men vi er jo også voksne?

Men selvfølgelig er der også ulemper ved at være ” ikke blufærdig ” og dem får I lige her.

1. At Filippa synes det er helt okay at smide underbukserne indenfor for så at sætte i spurt ned til legepladsen imens alle sidder i haverne for at spise og man pinligt jagter ned efter det nøgne barn .. for at slæbe hende tilbage imens barnet råber ” jeg har sand i min numse moaaaar”…

2. Når mor har den tid på måneden og raketten lige skal skiftes og Filippa spørger meget berørt.. ” mooooar.. bløder du i din tinnekone(det er sådan hun siger det)? ” .. eeeeeeeh… ja det gør jeg jo egentlig, men jeg har jo ikke lyst til at hun stikker ned i børnehaven for at råbe ” min mor bløder i tinnekonen, lige midt i rødebedesuppen til frokost!”..

3. Når Fippa, skal stå direkte og pege på Jannik.. hvad er det der far?!!! – det er ikke lige det far har brug for i denne situation!

4. Når man er på besøg hos svigermikanikken og Fippa synes det er helt okay, at gå ud for at besøge andre imens de bummelummer på toilettet.. uden at hun lukker døren efter sig..

5. At Fippa fortæller en meget almindelig historie for os til fremmede mennesker, som hurtigt kan misforståes.

6. Når Filippa bliver tryg ved besøgene eller hos andre og ikke finder det mystisk at gå med dem på toilettet & bestemt ikke er tilfreds når hun ikk må gå med dem.

7. Når man er hos svigermikanikken og vi skal hjem, hvor Fipsen så søger tilflugt på toilettet imens der er besøg derude.. den lille orm forstår at vinde sådan en situation ..

Er I blufærdige i jeres familie? & hvor går grænsen til hvornår børn må være med?

Tak fordi I læste med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden + lidt sødt.