Aften tanker..

Sommertøj Tjek!

Så er vi kommet til den tid hvor at sommertøjet skal til at komme hjem på hylderne hvis man skal have fat i de lækre ting inden de bliver udsolgt.

Det er ingen hemmelighed at jeg er helt vild med at handle hos Littletaylor, der er et link lige Her, hvis i ikke kender til dem.

Littletaylor er helt klart et firma som har luksusvare til fantastiske priser! Jeg er helt vild med de mærker som Buho, Donsje, Maileg osv. Som de har valgt at priotere i deres sortiment.

Så det var ingen tvivl om at sommertøjet skulle stamme derfra og her er et lille udpluk af mine favoritter og hvad vi fik bestilt hjem til pigerne.

For mig er det vigtigt at Novahs er praktisk, stadig lunt og at man kan tilføje en cardigan nemt eller blot et par strømpebukser og jeg er så vild med det fine tøsede der er over tøjet. Dragten er af mærket The Little Taylor og i kan se den lige HER (Den fås i flere farver)

 

Futterne er jeg også helt solgt til og dem skal hun helt klart have på til sin barnedåb! Kan man andet end at være vild med små sko? I dont Think so !! Futterne er af mærket DONSJE og her er et direkte link til dem, DONSJE FUTTER – Jeg er ellevild med dem.

Kjolen med de små kirsebær er også så kær, et lille fint skørt der danner sig som en sød nederdel, hun bliver jo så sød med en lille fin sommerhat og de små futter på fødderne. Kjolen er også af mærket BUHO, jeg er vild med det! I skal virkelig tjekke det mærke ud og det kan i gøre lige HER, faktisk er rigtig meget af BUHO på udsalg, men skynd jer, der er kun få størrelser tilbage!

 

Filippas skal være mere praktisk, bluserne/ toppene skal være mørke så de kan bruges i børnehaven, link findes lige HER og disse shorts er da slet ikke til at stå for! Kom sol og sommer, så hun kan komme i dette fine sæt !HER er et link til shortsene som lige nu faktisk er med i Mid Season Sale – Link til Mid Season Sale lige HER.

Her var som lovet lidt af mine favoritter, jeg har dog taget dem fra MID SEASON SALE – så I kan blive inspireret til at spare lidt penge. Det hele kan findes i MID SEASON SALE kategorien og Her er et direkte link dertil.

 

Her er lidt kjoler fra BUHO, vi har den lyserøde til Novah – men den fås også i gul og til de større børn! 

Er jeg den eneste der har en svaghed for bloomers, sløjfer osv? Det her er ihvertfald noget jeg er helt solgt for og ville være så fint til Novah!

Vi skal også huske at de små jo skal bade, det kan Littletaylor.dk også sørge for! For de har nemlig selv badetøjet i MID SEASON SALE kategorien!

Til de lidt større piger har jeg fundet disse lækre sager, både som kan bruges til de lidt koldere dage eller med et par søde shorts inden under.

Tak fordi i læste med, nu skal der shoppes og gøres klar til sommer.

(der tages forbehold for udsolgte varer og størrelser)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aften tanker..