Sommertøj Tjek!

Ny frisure.

Efter et år hvor håret bare har fået lov til at vokse i en graviditet, så har jeg virkelig lyst til at der skal ske noget nyt med Garnet.

 

Det er egentlig ikke fordi jeg er utilfreds med mit hår.. men efter sådan et år hvor det bare har fået lov til at gro og passe sig selv, så synes jeg virkelig der trænger til at ske noget, men jeg aner virkelig ikke hvad?

Jeg overvejer at klippe det page fordi jeg pt fælder, har man været gravid så ved man godt hvad jeg snakker om.. der sker et eller andet med kroppen efter sådan en graviditet så man fælder helt sindssygt.

Udover det kan jeg ikke finde ud af om der skal nogle lysestriber til, skal eet være helt lyst? Eller skal vi køre det mørkere, måske bare bunden og lyse spidser? Jeg er virkelig på bar bund.. skal jeg bare lade det være måske? Hjælp! 🙂 det er samtidig også snart sommer så det skal jo kunne tåle varmen og hvad der ellers er af mystiske ting og sager.

Har i nogle gode ideer?

Tak fordi i læste med ?

4 kommentarer

 • Agnete

  ? jeg kommenterede på dit første IG håropslag, du ser så Lux ud med den mørke page,, super sofistikeret?? og dit opslag gjorde at jeg selv begyndte at kigge mine billeder igennem for at finde ud af om jeg også trænger til forandring,,, er næsten lige gået fra mørk page til blond med en masser reflekser,, meeen skal jeg være mørk igen? Med eller uden pandehår? Hmmmm ?? holder stadig på at du er flottest med den mørke page ,, ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hva med helt blond page? Kloe kardashian style?? Det denne være flot til dig ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  En lys page ville da give mega gode sommer-vibes ✌?☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Th.

  Tror også det ville være rigtig flot til dig med den mørke bund og lysere i “lokkerne”. Eller måske over i den trendy’e grå :-O Men måske den er ved at være “so last year”….?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommertøj Tjek!