Opdatering på Kombivognen.

Aften tanker..

 

Jeg har haft sådan en dag hvor at jeg føler at lige meget hvad jeg har lagt op på insta så har der været et par stykker som bare har skulle skabe debatter.

Et er at i ikke har samme mening som jeg, det må i selv om, men jeg behøver altså heller ikke have samme mening som jer, og bare fordi vi ikke har de samme meninger så betyder det altså ikke at jeres dårlige meninger, onde ord eller ubehagelige sætninger hører til på min profil.

Det gør ondt og det såre mig når i vælger at bruge jeres tid på at skrive tarvelige sætninger og kommentarer på min profil.

Så ønsker jeg egentlig hellere at i vælger t trykke unfollow.

Til jer som ikke aner hvad det her handler om så vil jeg da lige prøve at forklare kort.

Der er kommet disse ” Følgertog ” og jeg har slet ikke kunne regne ud hvad det hele gik ud på, virkelig ingen forståelse og netop fordi jeg ikke ønskede at træde nogle over fødderne så spurgte jeg først en veninde til råds omkring hvad det handlede om, men hun anede det heller ikke!

Derfor vælger jeg at slå et billede op med spørgsmålet ” hvad er et følgertog?” Jeg får så mit svar men samtidig en masse kommentarer som slet ikke hører hjemme, fordi jeg vælger at sige jeg ikke forstår at man skal have disse “følgertog” lige så vel som jeg ikke forstår ” SFS ” – ja jeg har selv holdt SFS men det var inden jeg faktisk forstod hele meningen med SFS.

Men nogle vælger at sige at jeg endda er dobbeltmoralsk fordi jeg jo holder Give Aways og siger at folk skal følge mig for at deltage.

Ja? Det da klart? Her vælger et firma at forkæle jer med muligheden for at vinde noget helt gratis og enkelt at deltage, i kan deltage 1000000 gange hvis i vil? I skal blot bare lige følge firmaet og jeg, det er der nogle der så brokker sig over.

Men det handler jo i sidste ende om marketing, firmaet vil spredes, ses og høres, det gør de ved at forkæle jer.

Jeg bliver enormt såret af at blive kaldt dobbeltmoralsk for det er jeg bestemt ikke.

Udover dette så var der problemet med Filippa og tissemyren.

Jeg opdager en tissemyre og siger for sjov til Filippa ” vil du ikke spise den?” Så svare hun selvfølgelig nej!! Så fortæller jeg hende at jeg vil spise den!! Og igen siger hun nej ad mor!! Og vi griner bare.. så siger jeg for sjovt til hende ” hvis du spiser den så får du et stykke chokolade ” havde jeg vidst hun havde spist den havde jeg aldrig gjort det – men hun valgte pænt at proppe tissemyren i munden, og jeg græd af grin og hun efterspørger efterfølgende sit stykke chokolade.

Jeg vil aldrig bede mine børn om at gøre noget jeg ikke selv vil! Jeg beder ikke engang Fipsen om at fjerne edderkopper fordi jeg ikke selv vil fjerne dem.

Hun bliver ikke engang bedt om at spise ICEberg salat fordi hendes far ikke spiser det.

Denne oplevelse som jeg selv synes var hylene morsom deler jeg med jer på insta, i siger min profil er alt For opstillet og her vælger jeg at bryde det, men pludselig kan flere af jer ikke lide at jeg er så åben og fortæller om denne hændelse !

Men igen skal jeg have diverse kommentarer om at jeg er en dårlig mor og hvad jeg bilder mig ind.. helt ærligt? Tryk nu bare unfollow i stedet for at skal sidde og slynge disse kommentarer ud!

Husk nu for Søren da, at jeg er et menneske og jeg sidder bag skærmen og læser hver eneste kommentar! Det gør ondt, det får mig til at græde over de kommentarer, i sårer mig virkelig så tak for det..

Hav det til efter tanke fremover, hvis i intet pænt har at sige, så ti stille og tryk unfollow for det er sku ikke fedt at få sådan nogle kommentarer når man aldrig har haft dårlige hensigter med de ting man gør..

Søger hverken medlidenhed eller noget, men havde brug for at komme ud med det.

Tak til alle der har skrevet støttende og positivt. Det værdsætter jeg og jeg er vilde med jer alle!

Rigtig god aften.

Skriv en kommentar

 • Mette Sahlertz

  Ville bare lige give dig et en god kommentar i strømmen af øv… jeg elsker at følge med ved dig fordi det netop ikke er opsat og der kommer de sjove virkelige fortællinger ind imellem – elsker dem! Synes du har en fed profil hvor det netop er en virkelig person der er bag ?! Fra hvad jeg kan se er der ikke en finger at sætte på dine egenskaber som mor og hvem er folk desuden til at dømme – er sikker på at vi allesammen gør noget forkert ind imellem eller bare noget som alle andre ikke mener er rigtigt i hvert fald! Elsker dine historier og fik et godt grin af den med tissemyren! Din datter er genial frisk ?, med det gå på mod skal hun nok tage verden med storm… Har aldrig helt forstået den trend der er kommet med at svine til bag skærmen! Er vokset op med at hvis man ikke har noget pænt at sige så lad være med at åbne munden! Det er blevet lidt for let at gemme sig bag skærmen… Som du skriver kan folk jo bare unfollow! Men sorry, lang smøre, ville bare give dig en kommentar krammer og sige at jeg synes du gør det godt og har en dejlig profil med masser af ærlighed. Håber det kan give et smil på en ellers grå dag – tak for dig ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • We still can’t quite think I could be one of those reading through the important ideas found on your web site.

  My family and I are sincerely thankful on your generosity and for presenting me the potential to pursue mmy chosen career path.

  Thanks ffor thee important information I obtained rom your web site.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nine

  Ville lige sende dig positive tanker! kan godt forstå hvis du bliver påvirket af folks måde at opføre sig på, det er helt uforståeligt at nogle mennesker er så negative. Jeg synes du har en skøn insta og er hyggeligt at følge lidt med☺
  Happy thoughts herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Hej Daniella,
  Jeg sys virkelig at det er ærgeligt at folk reagerer som de gør.. Jeg er også en mor til 2 smukke skabninger og en KÆMPE dyreelsker og det prøver jeg så vidt muligt at give videre til mine børn! Jeg ville dog aldrig flippe fuldstændig skråt sidlens på nogen fordi deres barn spiste en tissemyrer……… Jeg er heldigvis lykkelig uvidende om hvad vores søn spiser af mærkelige ting i vuggestuen, jeg ved hvad han har propper i munden herhjemme, og jeg behøver ikke vide mere ??? Jeg bliver ked af at høre at du har grædt fordi nogle mennesker, som går i alt for små sko, mener du er en dum mor! De kan rende og hoppe! Du er en god mor!! Og så er deres meninger ligegyldige!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kære Daniella,
  Du er ikke den eneste der ikke forstod hvad “følgertog” er – langt fra. Men du var bare den, der turde spørge. At folk latterliggøre dig og din ageren på sociale medier siger langt mere end det gør om dig. Muligvis er dine billeder “opstillede”, men personligt tænker jeg mere “Wauw, hvordan gør hun det?” – jeg synes du har en lækker og indbydende blog, og at du skal fortsætte med det du gør, og det du synes der er sjovt for dig – folk kan jo bare gå væk.

  I frygt for at lyde enormt dobbeltmoralsk, vil jeg blot komme med et enkelt råd, men det er mere når du skriver billedtekster eller blogindlæg: Tjek nogle gange din grammatik. Eksempelvis skriver du lille ‘i’ hvis der er tale om personer, og der bør ‘i’ være skrevet med stort. 🙂 Synes du jeg er en idiot, så ignorer det – det var blot et råd.

  Hav nu en dejlig aften, læn dig tilbage og se noget Paradise…. Det gør vi andre også 😉

  Varme hilsner
  Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering på Kombivognen.