Hvordan holder vi gang i romantikken?

Nye vaner.

Vi har været så heldige at få lov til at teste disse Liviol Multi Total tabletter til børn & voksne.

 

Vu var meget spændte på om vi ville huske pillerne, vi tager dem sammen med aftensmaden hver dag, men det var intet problem for hver dag vi skal spise eller laver mad så står Filippa og råber løs på pillerne ” husk pillerne ” & så bliver der pænt lagt en på hver tallerken, man skal virkelig holde øje med hende for ellers lister hun altså over og hapser sin pille.

Hun holder virkelig også øje med om vi andre har spist vores piller.

 

“Mmh, smager af slik!” – så helt dårligt er hendes holdning til dem da ihvertfald ikke!

så ned det kommer de ihvertfald. Der er kommet en ny version af LIVOL Multi Total Børn, med en ny variant der har smag af hindbær. Den er fremstillet uden sukker, men i stedet sødet med sødestoffer, så smagen passer de små smagsløg.

Filippa synes virkelig at den smager godt !

Her er lidt information omkring disse tabletter.

Tabletterne er tyggetabletter, som er nemme at gumle i forbindelse med et måltid, og som indeholder ikke færre end 11 vitaminer og 10 mineraler, tilpasset børns særlige behov fra 3-10 års alderen.

Multitabletten dækker dit barns daglige vitamin- og mineralbehov. Tabletten indeholder blandt andet kalk og D-vitamin, som er nødvendige for normal vækst og knogleudvikling. D-vitamin bidrager til immunforsvarets normale funktion hos børn. Derudover indeholder tabletten for eksempel vitamin C og E og fire forskellige B-vitaminer. Desuden også jern, som bidrager til en normal kognitiv udvikling hos børn.

Livol har siden 1959 været hele familiens vitaminpille. LIVOL Multi Total Børn hindbær har et børnesikret låg, som er let åbne for de voksne, men lukket for små børnefingre, så du kan styre deres tilskud nemt og bekvemt. Som alle LIVOLs produkter er den nye tablet fremstillet i Danmark under farmaceutisk kontrol.

Dem vi selv har testet er LIVOL Multi Total til voksne i en ny mandelform som gør den lettere at  sluge og det er virkelig rigtigt, for jeg er ikke spor god til at sluge piller men denne ryger meget nemmere ned!

Jeg vil klart anbefale at man tage sine vitamin piller også ungerne, kroppen har brug for det og det er ikke det hele vi altid husker at give kroppen for at dække vitamin behovet.

 

Pillernes fås i de fleste supermarkeder.

 

 

Indlægget er reklame og derfor sponsoreret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan holder vi gang i romantikken?