Nye vaner.

” Hvad vil du være når du bliver stor?”

Kender i denne bog der hedder ” Hvad vil du være når du bliver stor? ” hvis ikke så burde i virkelig tage at investere i den – den er med til at få fat i de små sjove svar somrn kan give på alverdens spørgsmål, den indeholder nemlig 365 fantastiske forskellige spørgsmål, nogle er lette og andre er svære.

 

Vi er begyndt at stille disse spørgsmål til Filippa, sikke en fest vi har når der bliver spurgt og hun svare, det er simpelthen så sjovt at høre hendes svar, som nogle gane er meget detaljerede og andre gange sådan lige ud af landevejen og enkle.

 

 

Vi har brugt nogle af de lettere spørgsmål og derfor datoen er kommet for er spørgsmål om dagen er bare ikke nok til Filippa, så vi må hoppe lidt i det nogle gange.

Det gode er også der bare står 20.. det betyder nemlig at man selv kan skrive hvilket årstal, dvs. Man bare skriver 17 når nu vi er i år 2017, simpelthen så smart.

 

Lige nu så kan i få bogen hos LittleTaylor.dk – derinde kan i også spare penge på bogen ved at bruge rabatkoden

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye vaner.