Hun kyssede på min datter..

Ny kombivogn.

Vi har netop modtaget denne lækre Kombivogn fra Jollyroom – vi manglede virkelig en ekstra kombivogn som var nem at pakke sammen i stedet for altid den store barnevogn, i kan se det store udvalg de har af forskellige vogne lige Her.

Det er et skønt udvalg, der er virkelig noget for en hver smag, farver, størrelser, med eller uiden drejehjul, kombivogne, klapvogne osv. så det er bare ind for at kigge.

Men vi faldt over denne vogn fra Moweo  – den hedder Mejor Air Kombivogn & i kan se den lige Her, den er så nem at anvende, og med et par enkle tryk så kan man sætte barnet op i en klapvogn frem for at det ligger ned, det er virkelig smart. Man hiver blot i et enkelt håndtag og så klappes vognen sammen, den er total idiot sikker! Altså jeg samlede den helt selv, og kunne endda nemt fragte den med mig, og skille den ad for at ligge den i bilen. Vognen er lige nu på tilbud så hvis i skynder jer så kan i få den til 1.995 – i stedet for 4.669, det er altså virkelig mange penge at spare. (Vognen fås selvfølgelig i flere farver)

Har man ikke lige lyst til at have dyne med, så kan man bare bruge en kørepose som denne fra Nordlys – Vi valgte den i lys grå, det er simpelthen så smart at de kan sidde lunt og godt imens de er ude for at køre. uden man skal have en dyne som de sparker af eller som gør at det trækker ind under dem.

I kan se køreposen lige Her. Den er også lige nu på tilbud. Hvem elsker ikke tilbud? & så fås den i flere farver.

Jeg har også lavet en lille guide her så i virkelig kan se hvordan vognen kan bruges.

Tak fordi i læste med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hun kyssede på min datter..