Ny kombivogn.

Hvordan holder vi gang i romantikken?

Processed with VSCO with b2 preset

Det er faktisk noget i har spurgt et par gange, altså.. for at være ærlige så har vi aldrig været dødromantiske, men det har været vigtigt at vi hele tiden ha haft plads til voksen tid i vores forhold, for vi har jo ikke prøvet andet end at være kærester uden der er et barn i forholdet, det kan godt være hårdt og tage en del på kræfterne, fordi man jo fokusere så meget på at der er handlet, barnet har ren ble og vasketøjet er hængt op, end at kærtegne hinanden..

og ja helt klart i perioder, så glemmer vi da lidt det der hyggetid, ikke ens betydning med at hyggetid er sex, men bare det at nusse hinanden, kysse hinanden osv.

Vi har en regel i vores forhold som for mig er super vigtig, for jeg synes godt det der “Jeg elsker dig” kan blive misbrugt en del, jeg vil gerne høre det, men jeg vil hellere høre det lidt mere sjælendt og så blive ekstra glad når man så høre det, end at det hele tiden kommer og bare bliver en standard sætning som der skal slynges ud.

Derfor lavede vi en regel at være morgen, aften, godnat og når vi siger farvel så kysser vi feks. tre gange – det betyder ” Jeg elsker dig” & derfor behøver vi så ikke sige det til hinanden hele tiden.

Det er virkelig også vigtigt at give hinanden plads, ja jeg vil da helst gerne have Jannik hjemme hver weekend & hygge med ham, men jeg ved bare hvor sundt det er for os begge at vi hver især tager ud og hygger os, det behøver ikke altid være byture, men feks. en sport? det kan være en tur på legepladsen et par timer uden den anden part med ens børn, bare det at man får lov til at længes tid.. Nej det er ikke det samme som når parten er på arbejde i hverdagene for det er man jo også selv.

Klask i rumpen & hemmelige ord.. Det sørger vi bestemt også for, det er vigtigt for mig at man spiller op til hinanden, men viser hinanden interesse og intimitet uden det skal være hyggetid, og lidt små varme sætninger, om det er hen over aftensmaden, eller når den anden laver mad det er ret lige meget, vi husker det og det er sku dejligt! For det ligger ofte lidt flirt i luften og det er ofte det man glemmer i et forhold.

NusseNusse.. Det er ingen hemmelighed at Jannik faktisk nusser mig hver eneste aften, for os er det også en slags intimitet, for det meste ligger jeg bare i et par trusser og så nusser han mig, det er virkelig dejligt og det der med berøring er så vigtigt, det kan også være man bare ligger sig i ske og putter.

Rose, det sker nemt at man vrisser af hinanden, Hvem skal handle, hvem skal hente børn, hvem laver mad, hvornår skal børnene puttes, og badet ? det skal også nås! Og helst gerne inden klokken 20 hvor ungerne skal være puttet.. det er helt normalt, men når man begge parter er trætte efter job osv. så kan man nemt gøre små ting til en diskussion, det er også helt okay, men bare kom væk fra diskussionen igen & Ros hinanden ! ” DEJLIGT du ville lave mad! TAK fordi du tog ungerne ! RART du handlede ” osv. fordi så glemmer man som oftes de der små diskussioner.

Ærlig talt så er vores forhold ingen dans på roser & skumfiduser, men vil sørger for at overholde hinandens forventninger, give lidt kærlighed, kys, plads & intimiteten.

 

håber det hjalp lidt på jeres spørgsmå.

 

Tak fordi i læste med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny kombivogn.