"I har alle odds imod jer "

Ting som kun kvinder forstår.

 

 

1. Når det er den tid på måneden, man sætter sig for at skifte det man nu skal men man da lige har glemt kusseraketten ovre i kurven, man kigger ned og tænker ” Aarg.. den kan jeg godt lige lunte over og hente ” – man lunter med bukserne nede og samtidig forsøger man så godt man nu kan at stikke numsen så langt bagud, fordi hvis nu lige man skulle små dryppe lidt på vejen, så skal det da ikke ramme bukserne.. og hvis man er heldig/klog har man taget bukserne helt af for at hente dette vatpikken for at lunte tilbage.

2. At man som kvinde sidder og kværner en plade Marabou, en kasse flødeboller, blandselvslik på 1 kg og alligevel så sidder man bagefter og småtuder, ynker lidt og kigger sig i spejlet for at sige.. gud nej.. se nu der! Hvor kom den delle fra? Hvor er jeg dog blevet tyk! Blævrede min mave virkelig så meget lige før? JEG SPISER ALDRIG MERE SLIK! – Hit med med grønsager.. og alligevel, så når man ti minutter efter ser den ekstra poseslik, chips el. lign. der ligger i skabet, så kaster man sig over det fordi.. Nu vi er ynkelige og tykke så kan vi jo lige så godt blive fede..

3. Igen til periode tid.. Når man kun lige har bleen på, rejser sig op og pludselig får følelsen af at have tisset i bukserne.. man spreder benene ud til hver sin sidde og vralter helt stivbenet ud på toilettet, for at trække bukserne ned og finde hvad der seriøst bare ligner et mordsted Down there..

4. Når man finder den fineste kjole, fedeste jeans eller pæneste bluse som man lige skal have på til sin venindes fødselsdag og endnu en pige tropper op i præcis samme outfit – man får lidt følelsen af at ” OKAY.. OKAY.. du skulle åbenbart lige præcis vælge det samme som mig ?! Som var det udsalg i netto, gik du da typisk lige præcis amok samme sted om jeg selv for at købe tøj”
– hvor imod alle mænd ville sige ” heeey mand fed T-shirt! – årh ja Håhåhå selv fed T-shirt ”

5. Når ens barn kigger på en og man oppe i guldminen bare ser en ordentlig bullergøj, så rager man hele klør fem frem for at finde den længeste fingernegl for at grave guldklumpen ud, og når man så endelig har fået den ud af den stakkels lille næse så står man stol med bulleren på fingeren ” SKAAAAT KOM LIGE OG SE DENNE BUSSEBØRGE SOM BABY HAVDE I NÆSEN!”

6. Når man lige har købt et nyt stykke tøj og der kommer en og siger ” NEEEEEEJ hvor er den bare fed!! Hvor har du købt den ?! Den må jeg da ha, nej hvor er den lækker hold nu ferie, den skal jeg bare have!”
– hvortil man svare.. “det ved jeg ikke “(det ved man jo egentlig godt, men man magter bare ikke at flere end en selv skal gå i dette lækre stykke tøj – VETO, det er mit og nej du må ikke få noget magen til)
– Jamen vi kan da bare lige kigge i nakken hvad mærke det er ?!
– NEJ det tror jeg så ikke, jeg har en sjælen sygdom og kan netop ikke tåle at få kigget nakkemærker – så bare ærligt, find dit eget!

7. Når man poster et billede på insta med en nyopfunden stil – sammensætning af møbler på den ene eller anden måde, og man nøjagtig 3. Sekunder efter ser diverse andre instagrammere poster lign. Sammensætning – så tænker man lidt ” og hvor blev min kredit så af?”

8. At man som kvinde/hunkøn gerne må prutte overalt hvis man så havde lyst til det, og selv dem der lugter af dårlig klam kloak, faktisk aldrig vil lugte helt så grimt som dem mænd kan slå og at hvis man som mand skal prutte, så burde der være en lov om at man faktisk skal gå på toilettet eller besøge luften udenfor, bare for at stanken ikke når ens egen næse.

9. At man som kvinde efter man har fået barn, er i forhold der har varet i over 1 år, eller gift, ikke længere behøver at sørge for at stængerne er barberede for pels hver dag, der er faktisk kun fire tidspunkter dette skal være sørget for, valentinsdag(der falder som regl en buket blomster eller lidt chokolade af, så man kan da godt lige sørge for at pelsen er væk når der skal siges tak for blomsterne senere på aften) – hans fødselsdag ( igen, et tillykke på den gode måde er da med blødeben og en lille aftenhygger) – sommer, (ja det er da egentlig kun fordi kjolen er kommet frem for ellers blev pelsen da gerne på mine stænger) – ens egen fødselsdag (igen.. man siger tak for gaven på en pæn måde, bløde stænger og en aftenhygger).

10. Vi har alle et par trusser, som er de aller bedste, dem med flest huller, gerne et par mormor hørmere eller dem der er ældst. (Mine er nok en kombi hvis i spørger, og det er faktisk ti år siden jeg blev konfirmeret- så dem kan i nok forestille jer hvordan ser ud.. NOT pretty, men for filan de er behagelige!)

11. Alle kvinder ved, at ingen kvinde nogensinde har sagt, ” ja min ynglingstrusse er en gstreng, gerne pink og med blonder.. ” for filan, man får jo slidemærker mellem balderne, det er sku kun for mændenes skyld vi tager dem på, og ikke engang der, er det jo fantastisk! En gstreng gør simpelthen intet godt for nogens numse, sorry men se dig omkring når du er i svømmeren og kvinderne klæder om? Gstreng er ikke kønt..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"I har alle odds imod jer "