Genfortælling på vores forhold.

Filippas Nye Værelse.

Annonce

Som i har set på instagram så har Filippa fået nyt værelse, eller vi har kastet lidt magi derinde og givet det en ordentlig omgang makeover.

Jeg havde faktisk to forskellige stilarter som jeg gerne ville følge, men jeg måtte jo træffe et valg og det var faktisk først da vi stod med farvekortet nede i byggecenteret at jeg tog den endelige beslutning.

Jeg var i tvivl om det skulle være den fine lyse stil, med gammelrosa og antikke fine patina ting, eller det skulle være en lidt mørkere stilart med grå, sort og enkle fine pynte ting til at give værelset lidt kant.

Jeg ville super gerne have en metal seng til hende og jeg ledte simpelthen DBA tyndt, for jeg vil gerne spare penge, jeg vil gerne gøre lidt ekstra lækkert på værelset og have at tingene måske har en historie fra en andens familie, det var virkelig med ondt i maven at jeg solgte Filippas seng men der kom den sødeste Alma med hendes forældre og hentede den og jeg vidste at hun i hvert fald nok skulle passe godt på mit guld.

Vi fandt sengen jeg gerne ville have, jeg troede dog det var en ældre sag men viste sig at det “blot” var en Ikea seng, skidt pyt med det for det var lige præcis den seng jeg gerne vil have.
Sengen kan udvides til tre størrelser hvilket er så rart at hun kan vokse i sengen, samtidig er den bredere end den anden så der er plads til mor eller far kan krølle sig lidt sammen og ligge sammen med hende.

De søde Jellycat kaniner, kan købes hos Børnenes Kartel.

Har puttet en sengerand rundt i kanten for at hun ikke bonker hovedet ind i metal stængerne, hun er et meget uroligt barn når hun sover – vil dog gerne finde en sengerand med en anden farve sådan lidt mørkere en, desuden er det også lillesøsters sengerand hun pt låner.

Væggen blev mørkegrå, for at give lidt hulestemning og det fik lige præcis den ønskede stemning, hendes fine grå kommode passer bare så godt ind på værelset, samtidig skulle vi finde noget nyt reol system som blev de her to fra Flexa – jeg er helt vild med at de indebære opbevaringsplads i børnehøjde, fordi de høje reoler blev jeg virkelig aldrig venner med da Filippa aldrig selv kunne nå sit legetøj og altid var afhængig af at vi tog tingene ned til hende, så længe det er et børneværelse mener jeg at hun bør kunne tage og røre ved alle de ting hun vil.

Hun har samtidig fået dette fine skrivebord af mærket Plantoys fra LærkeogLillebror.dk, det kan i se lige Her, jeg er vild med at det igen er i børnehøjde og pladen er så smart så man ikke kan se hvis hun tegner udenfor papiret og det faktisk bare er en våd klud og så er bordet tørt af.

Disse fede opbevaringskugler er fra mærket Koziol, det smarte er at man faktisk kan samle dem til en kugle og have dem hængende fra loftet og ned (der følger en lille metal stang med til at hænge dem i) eller man kan have dem skilt og hænge dem rundt i værelset, igen så er det opbevaring i børnehøjde .. Iloveit Disse kugler er også fra Lærkeoglillebror.dk og kan ses lige Her

Denne fine børnebænk er fra Flexa Play serien, den kan køres helt ud og der kan proppes en masse legetøj ned i, igen i børnehøjde for Filippa. Samtidig kan man bruge den som bænk – have legetøjs slottet til at stå på så hun ikke behøver at lege nede på gulvet men kan stå op og lege. Den fås hos Flexaworld.dk og kan ses lige Her

Vi har stor glæde af Legostorage kasserne, de kan stables, fås i forskellige farver og så giver de et fint opbevarings look på værelset – Kasserne kan fås hos Kids-World.dk se dem lige Her

De små kurve af søgræs fra bloomingville er personligt en favorit og vi har selv en neutral farvet i stuen til lillesøsters legetøj, her er den også fyldt med legetøj – igen super smart hvis man ikke er til farverigt legetøj i øjnene men der stadig skal være plads til det på børneværelset denne er også fra Lærkeoglillebror.dk, den fås lige Her og er lige nu på tilbud.

Tæppet der ligger midt på gulvet synes jeg passer så fint ind, når børnene skal sidde på gulvet kan det nogle gange godt blive lidt koldt eller hvis man sidder i natkjole så skal der være et underlag, det sørger dette fine vendbare gulvtæppe fra Elodie Details for ! Jeg er vild med mønstrene – der er faktisk to forskellige sider på gulvtæppet! Jeg har en stor svaghed for Elodie Details, tæppet fås hos Littletaylor.dk lige Her og er faktisk på tilbud lige nu.

Denne fine reol er også så god til at opbevare legetøj i, jeg er super træt af kurve osv fordi de ofte kommer for højt op eller er for tunge at bære ud for Filippa, denne lille reol er igen i hendes højde, helt perfekt med de små låger på så der kan være bøger osv gemt inde bag ved lågerne – samtidig stå legetøjet så hun igen kan stå op og lege eller selv bære tingene ned – den er fra Flexaworld.dk kan ses lige Her

Detaljer er rundt på hele værelset at finde, jeg nyder at der er en masse ting at kigge på og det fuldender virkelig værelset! Når nu jeg gemmer næsten alt legetøj på den ene eller anden neutrale måde, så skal der stadig være noget hygge at se på for Filippa – Vimplen er fra Littletaylor.dk af mærke Mini Label og ses lige Her

– bla. Denne fine sparegris fra Finestuff Den fås lige Her

Svaneknagerne fra Maseliving gør altså virkelig også noget godt, både dekorativt og samtidigt funkitonelt – de er også fra Finestuff.dk og fås lige Her

Jeg vil helt klart mene, at værelset har det ønskede look og funktion, både for morens øjne men bestemt også for Filippas verden, det rummer overskuelighed, børnehøjde og indbyder til leg.

Hver legeting har sin plads/kurv/kasse og det gør det nemt for Filippa når vi skal rydde op, hun kan ikke finde ud af hvis alt legetøj stod direkte fremme, men gør utrolig meget brug af de forskellige højder hun kan stille tingene på når hun leger osv.

Håber i kan finde inspiration – jeg har lidt profiler til jer som jeg helt klart har fundet inspiration ved på instagram & som jeg tænker i også kan få masser af inspiration fra.

//Solgt_til_Stanglakrids// Nadjaaleth // Chrisserm //

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genfortælling på vores forhold.