Ikke flere børn til os..

Sneakers-Vejr.

Nu er vejret endelig vendt og det er tid til at finde de fede sneakers til ungerne frem.. men helt ærligt? Filippas er i løbet af vinteren blevet alt for små så det betyder nye sneaks! Er der noget jeg personligt elsker, så er det at købe sko og jeg elsker det mindst lige så højt at købe dem til Filippa, hun bliver lige så imponeret som jeg gør over nye sko og så ser de små størrelser bare så søde ud jo!

Jeg har længe manglet et sted at finde de fede sneakers, hun har gerne et par stykker, et par til “pæn” brug, et par til instution, og så nogle gange bare lige et par ” Bare Fordi” og som regel har jeg skulle på flere shops på nettet eller i flere butikker for at finde flere styles.. Jeg har manglet et samlet sted, det har jeg endelig fundet og jeg klapper virkelig i mine små hænder.

1Sneakers-til-børn-nyheder-min

Det er nemlig Sneakerkids Copenhagen – i kan finde siden lige Her

Det er så fede mærker de har derinde, jeg er mildest talt helt oppe at køre, for de har virkelig fra de helt små futter styles til faktisk min størrelse – og så giver de virkelig den bedste service og der er da allerede kommet i hvert fald et par sneaks her hjem til !

Men jeg har samlet lidt forskellige styles og favoritter som jeg vil mene passer perfekt til de små fusser, lige meget hvilken slags sneakers man er til så er der virkelig til alles smag derinde.

Du kan spare 15 % på alle sneakers med koden Daniella

OBS. Koden gælder kun de næste 48 timer – så skynd dig!

Til pigerne har jeg selvfølgelig fundet de lidt mere farverige og tøsede sneakers frem – se lige hvor seje og cute de er på en og samme tid!

[easy-image-collage id=918]

1.Puma Suede 2 Straps Inf  Her 2. New Balance KA373: Her 3. Nike Free RN TD: Her 4.New Balance FS996:  Her

Har også sammensat nogle styles som jeg synes kunne være så fede til de små hurtigløbende drenge – Jeg bruger altid den replik til Filippa ” Jeg tror man kan løbe rigtig stærkt i de sko, må jeg se om du kan løbe stærkt?”.

[easy-image-collage id=923]

1.Nike Air Max Tavas TD Grå: Her 2. Nike Air Max Tavas TD Sort: Her 3. Nike Cortez Nylon TD: Her 4. New Balance KE420 Sort:Her

og selvfølgelig.. Unisex, mange sneakers er virkelig unisex – jeg vil nok aldrig give min dreng blomstrede sneakers på, men det er også det eneste jeg synes der holder sig kun til det ene køn, ellers kan man altid blande og mixe sneakers! Det er så fedt.

[easy-image-collage id=929]

1. Puma Basket Classic L BTS V INF: Her 2. Nike Air Max Thea TD: Her 3. Adidas Los Angeles CF I: Her 4. Adidas Gazelle : Her – Gazelle fås fra helt små og op til de største størrelser.

Håber i kan finde min inspiration interessant – har du et par favorit sneakers til ungerne?

 

17321315_427761930896747_369610567_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke flere børn til os..