Filippa 3 år.

Ikke flere børn til os..

IMG_0785

Nogle gange kan det virkelig være super svært at sætte ord på ens følelser.. kender i det? Sådan en aften som i aften hvor man ligger i sengen helt alene og tankerne flyver rundt, det er netop gået helt op for mig at jeg ikke skal have flere børn, ikke fordi jeg ikke selv ønsker det men fordi at .. det måske bare ikke passer ind hos os at få flere børn, nu tænker i nok så.. jaja rolig nu med at tage den beslutning for du har kun lige fået nr to og er jo ung nok til flere børn, men så simpelt er det bare ikke..

Min kæreste ønsker feks ikke flere børn og respekt for det, det vil jeg aldrig nogensinde slå ham i hovedet for, da der jo skal være til to tango for at lave børn og jeg vil aldrig nogensinde tvinge ham til at få flere børn, det var mit eget valg at få børn tidligt og derfor må jeg jo også bare være klar til at det slutter med at få børn tidligt.

Men det rammer da helt klart et sted hvor jeg bare tænker ” øv ” – se nu lige mine dejlige fantastiske piger, sunde og raske og bare de smukkeste i verden.. kan det virkelig være slut?

Jeg vil gerne have børn når mine veninder og skal have børn, jeg ønsker bestemt ikke at spændingen ved en graviditet skal være slut.

Flere minder mig om hvor dårlig og sygehuset var under graviditeten med lillesøster, faktisk med begge piger men med lillesøster var det dog værst.

Tror bestemt heller ikke at Jannik ønsker at være sammen med den hormonbombe som jeg var under graviditeten.. men jeg har lyst til at prøve den her lykkestund igen ” Yay to lyserøde streger – kæmpe tillykke til os – pige eller dreng? – nu skal vi snart føde ” osv osv.

Og ja i skrivende stund må jeg da nok indrømme at jeg fæller et par tåre eller 500 fordi det rammer mig så dybt at den beslutning ligger i at vi bare ikke skal have flere børn.

Så skal vi opleve så meget andet og om syv år vil vi have en hund, om 6 år vil vi giftes og inden for kort til forhåbenligt få vores første hus sammen.. jeg skal også lige have min uddannelse færdig så hvor skal den her baby egentlig komme ind? Men bare det at det er bestemt på forhånd i min alder af 24 år at jeg ikke skal have flere børn.. det valg er jeg ikke klar til skal stå fast..

Det er mærkeligt at man ikke skal lave en masse af det man jo egentlig er super god til.

lige lidt aften tanke mylder.

 

Tak fordi i læste med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filippa 3 år.