Semilac - Nr-Kosmetik.

Filippa 3 år.

16839379_417554001917540_1983657847_n

D. 16 Februar fyldte Filippa ter år.. puha virkelig? Husker det slet ikke som tre år! Føler bare tiden er gået alt for stærkt og tager virkelig mig selv ofte i at jeg virkelig skal nyde og trække minderne til mig.

NÅ.. men hun skulle fejres med en stor fødselsdag med selv de mindste fine detaljer, for dette er den førstefødselsdag som hun virkelig forstår, hun har også været syg på alle hendes fødselsdage og dette var ikke en undtagelse, hun nåede dog lige at blive rask til d. 18 Februar hvor vi havde inviteret familie og venner til at fejre hende.

Lige pt er det enhjørninge der hitter, så det skulle selvfølgelig være en del af temaet, i samarbejde med Festissimo så fik vi stablet en helt fantastisk og farverig fest på benene!

De gav den mest fantastiske kundeservice og så har de bare det hele ! Der manglede ingen ting –
Vi havde Lyserøde Balloner med helium i som fyldte loftet og væggene så fint, et lokale bliver hurtigt kedeligt i mine øjne og der skulle virkelig ske noget i hele lokalet – de lyserøde balloner fås her og de fås i mange forskellige farver, så havde vi små folie enhjørninge til at hænge på væggene også, det pyntede simpelthen så fint de fås lige her (Lige nu er de faktisk på tilbud)

16900244_417553668584240_1812870785_n

Over gavebordet havde vi et stort fint tre tal hængende, man skulle jo ikke være i tvivl om hvor gammel hun blev, det kan fås her både i guld, sølv og alle tal. Desuden bruge disse ikke helium men skal blot pustes op.

På bordet havde vi smidt en masse konfetti udover så det gave en masse farver i forskellige lyserød og guld – de var en kæmpe fest for alle, de blev kastet op i luften, udover hinanden og folk fyldte hinandens lommer i jakkerne med det – det var så sjovt de fås også i forskellige nuancer og er virkelig fint til at give bordet et godt spil! Se dem Her.

Vi havde også Honeycomb’er i forskellige farver og størrelser de kan fås lige her i forskellige størrelser og farver, desuden havde vi de fineste blomstrende Pompom’er – servicen var lyserødstribede paptallerkener med guldkant, matchende papkrus & servietter ! Det hele passede sammen og var så fint!

16901581_417553658584241_102982277_n

Mormor havde lavet den lækreste kage med lyserøde bunde og en enhjørning på + en lille enhjørninge kage til Filippa – Farmor havde lavet lyserøde boller og jeg selv havde lavet chokoladecupcakes med limesmørcreme + forskelligfarvede kys! Det hele skulle jo matche og det gjorde det. Der var ros fra alle, det er virkelig skønt når man bare gerne vil have det hele til at spille perfekt!

Det eneste jeg ikke fik billede af var den fine guirlande i lyserød glimmer som åbenbart var hængt der hvor gæsterne kom ind, så det tænkte jeg desværre ikke over at tage billede af 🙁 Men flot det var den og i kan se den lige her.

16839534_417553568584250_196050083_n

Det største hit var helt klart den store enhjørninge ballon som Filippa var ellevild med! Hun skreg af glæde og den hang på hende under hele fødselsdagen og svæver rundt i loftet herhjemme, den er simpelthen bare fantastisk uden lige! Den kan fås lige her og helium har de da også.

16899980_417553648584242_1623634751_n

Jeg fik desværre heller ikke taget billede af gavebordet men her er lidt om de gaver hun fik.
Ny cykel med støttehjul, fodboldmål til haven m. Manchester sæt og adidaskondisko, tur til Lalandia, hæklet enjørning, musiksæt med frost, en masse MyLittlePony, Trolls frisørhovede(2 stk), Prinsesse slot til Disney Princess Animals, Puslespil, Barbiedukke, gående Olaf, Tøj og meget mere.

Der er ingen tvivl om at jeg vil bruge Festissimo igen – de har et kæmpe udvalg og virkelig fantastisk service.

16901472_417553655250908_1633512956_n

 

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Festissimo,

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Semilac - Nr-Kosmetik.