Hvordan ser vores fremtid ud?

Lillesøsters navn er afvist!

16129757_401040350235572_1233994184_o

Jeg har tidligere lavet et indlæg hvor jeg skrev omkring lillesøsters navn, det kan i læse lige her.. Lillesøsters Navn

Der skrev jeg bla. at der var enkle der havde fået navnet afvide og faktisk især efter hun er blevet født har vi jo kaldt hende ved det navn vi var sikre på at hun skulle have..

Men der var jo lige det at navnet ikke var godkendt, kun som drengenavn dvs. at der faktisk kun var fem i Danmark der var registreret med det navn, men det slog os ikke ud fordi så længe vi hverken mente at hun skulle hedde Erik, Jørgen eller Sigurd så kunne det jo sagtens også bruges som et pige navn.

Nå men Lillesøster er ca 14 dage gammel da vi får søgt omkring hendes navn, vi har fået afvide at det kan tage virkelig lang tid og da vi har en barnedåb helst i starten af maj så tænkte vi at vi hellere måtte få søgt, for det første så skal vi søge fire gange.. første gang fordi jeg husker hendes Cpr nummer forkert.. Så husker jeg Janniks Cpr nummer forkert, så husker jeg Janniks mail forkert og endelig da alt er gentaget, staves og godkendt af Jannik så kan jeg endelig for 4 gang trykke afsend!

Man er virkelig spændt og folk spurgte jo også “Må vi fortælle navnet nu, til andre hvad hun skal hedde?” Niksen biksen.. for hvis det ikke bliver godkendt, og lige præcis i går modtog vi en mail fra præsten om at navnet var afvist.. tager du pis på mig?

Fordi 5 drenge hedder det i Danmark og det enkle bogstav der ændre navnet fra pige navn til et drengenavn gør det til et drengenavn så kan lillesøster ikke hedde det..
og nej hun kan ved gud grød ikke hedde det uden det bogstav fordi det var sådan jeg forelskede mig i navnet.. Sådan VI forelskede os i navnet (gud hvor er jeg forfærdelig dårlig til at omtale det som vi!) – Nå men nu har jeg jo så skrevet til præsten, for den her kamp giver jeg ikke lige så let op!

Så nu protestere jeg! Hvorfor kan Kim, René osv. være godkendt som både pige og drengenavn hvis vores navn ikke kan blive godkendt pgr af et enkelt bogstav?

Og ellers.. så aner vi virkelig ikke hvad hun skal hedde, vi har prøvet at undersøge sagen og hvis man bytter rundt på nogle flere bogstaver så er navnet godkendt som pigenavn, men altså.. det var jo ikke sådan vi var vilde med navnet, og når man kigger på hende så er det bare det eneste i verden hun kan hedde det er det navn!

Jeg giver ikke så let op.. VI giver ikke så let op!

Navnet bliver ikke afsløret endnu for hvis nu vi vinder denne krig så vil jeg først afsløre det der.

Tak fordi i læste med og kryds fingre for os!
Ps. For resten se lige de billeder af lillesøster – er hun ikke bare skøn?
I dag har vi brugt lidt tid på at tage billeder til dåbsinvitationerne, jeg skal selvfølgelig nok ligge et indlæg op omkring det.

Skriv en kommentar

  • Alisa

    I skal slet ikke give op for min datters navn blev heller ikke godkendt men det var vi sådan set ligeglad med for der er da ingen andre end os selv der skal bestemme hvad vores barn skal hedde så jeg tog kampen op det varet heldigvis ikke længe så blev den godkendt alligevel ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Ej hvor ærgeligt og helt ærgeligt jeg hedder Simone og fjerne du det sidste bogstav har du Simon ? Håber da i vinder kampen

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan ser vores fremtid ud?