" Man burde betale for Planlagt Kejsersnit"

Hvordan ser vores fremtid ud?

[easy-image-collage id=700]

Inden vi fik Filippa var mine planer at når jeg fyldte 25 år, så havde jeg forhåbentlig fundet manden i mit liv, uddannelsen var i hus, tankerne om første barn ville forhåbentlig melde sig og opsparingen til hus var startet.

Sådan skulle det ikke være og det er jeg faktisk taknemmelig for !

Vi sidder i vores fantastiske lejebolig rækkehus, vi har alt for lidt skabsplads, vi kunne virkelig godt bruge endnu et værelse, der mangler virkelig meget et vindue på badeværelset, jeg er 24 år, ingen opsparing til hus for den er nemlig gået på at få to fantastiske piger og for at jeg senere end planlagt kunne starte min drømme uddannelse, jeg har dog fundet manden i mit liv og ved i hvad? Jeg elsker at det hele ikke gik efter min plan, for hvor ville det være kedeligt hvis jeg havde planlagt det hele og der ingen overraskelser kom ud af min fremtid.

Nu har vi lige fået vores anden datter, vores første planlagte ønske barn – det betyder ikke at jeg ikke elsker Filippa for det gør jeg! Hun er en af overraskelserne der kom i mit liv og hvor priser jeg mig lykkelig for at hun valgte at komme – livets gave !

Vi sidder med vores unge alder og har de børn vi gerne vil have div. nu kan vi egentlig gøre klar til alt andet som livet har at byde på og vi har vores børn med i det hele – Vores store drøm er at købe hus om 3 år, ingen tvivl ville vi rigtig gerne købe hus nu, men to børn koster og med en mor på uddannelse så er vi blevet enige om at med de krav vi har til et hus, så vil vores bankdame grine meget af os når vi trapper op for at låne et par millioner..

Så om tre år laver vi vores store sats håber på at husideen er mulig der til, efterfølgende er planerne at der ikke er så mange år til at jeg bliver 30 og jeg har sagt at min store drøm er at blive gift deromkring – der skal jo ske et eller andet i 30’erne..

Jeg har det sådan at alle mine børn skal være med på bryllupsbilledet – dvs. at der jo nok ikke er plads til flere børn i vores familie, det gør mig et eller andet sted trist, tanken om at jeg har fået mine purke men samtidig selvfølgelig også lykkelig at det her er min firekløver.

Jeg skal bestemt ikke ligge skjul på at jeg gerne så vi fik et til barn – drømmen ville da være at få en dreng til pige flokken – men den plan er Jannik ikke lige med på.. Nogle der kender et bedøvelsesmiddel der gør at hans underetage stadig virker?

Jeg forstår selvfølgelig godt hans tanker i forhold til ikke flere børn og man har jo hver sine ønsker i forhold til det med hvor mange børn man ønsker sig – men jeg har virkelig brug for at prøve endnu engang, prøve lykken i at sige ” Nu prøver vi på at få en baby ” – min graviditeter med pigerne var forfærdelige og det er egentlig det eneste der holder mig tilbage fra ønsket om flere børn – men hvem ved? måske der i fremtiden alligevel kommer en efternøler.. Jeg håber det !

Vores plan er at første familie rejse skal komme i sommeren 2018 – udover en kæreste tur til Tyrkiet for at komme til bryllup så ved vi ikke lige hvor den samlede lille firekløver skal hen, vi har tænkt meget på Italien og jeg ligger da ikke skjul på at Italien har mit hjerte og det samtidig er Janniks store drøm at komme der til – Han tænker meget i mad når han tænker lande og alle ved jo at Italiens menu kort har noget godt at byde på.

Udover disse ting så har vi egentlig ikke så mange planer for fremtiden – vi har lært at livet overrasker og vi glæder os til mange flere overraskelser igennem vores liv sammen.

Tak fordi i læste med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

" Man burde betale for Planlagt Kejsersnit"