Ventetøj & Ammetøj!

Hvordan har jeg det med min krop?

16106286_398676940471913_951862092_o

Det her er faktisk ret grænseoverskridende for mig, egentlig ikke fordi jeg er bange for at vise hvordan jeg så ud før jeg blev gravid eller hvordan jeg så ud til allersidst i min gravidtet.

Nævnt som flere gange så tog jeg 23 kg på.. det er mere end hvad Filippa vejer som jeg tog på, faktisk ramte jeg, hvad Jannik vejer normalt.. Heldigvis så tog han da lige et par sympatikilo på så vi nåede aldrig at veje det samme på samme tidspunkt og da han var tilbage på sin egen vægt så havde jeg født og lå under hans vægt! Pyha.. havde da aldrig kunnet magte at veje det samme som min kæreste..

 

MEN som sagt så er dette ret grænseoverskridende for mig.. Fordi, jeg sidder med den krop som jeg har lige nu, og er bange for at falde tilbage i hvordan jeg havde det efter jeg havde født Filippa, jeg har aldrig rigtig delt dette med nogle men jeg røg et svagt øjeblik tilbage til de tanker jeg havde da jeg havde min spiseforstyrrelse.. med Filippa tog jeg 20 kilo på.. De tyve kilo var væk på fire måneder, jeg vejede 50 kg da jeg blev gravid med Filippa og da vi stod fire måneder efter, sagde vægten 48 kg.. Jeg var meget tilfreds når jeg kiggede i spejlet, men min pyske og velbehag var bestemt ikke!

Jeg ammede kun Filippa i 2 måneder, en del var pgr af stress at jeg ikke kunne finde tålmodigheden og overskuddet til at amme hende, men den anden del var at jeg stoppede med at spise.. jeg spiste virkelig ingen ting og hvis jeg endelig spiste så kunne der snildt gå dage efterfølgende hvor jeg ikke spiste, fordi jeg havde så travlt med at blive tynd og slank igen!

Havde så travlt med at hoppe i mine egne jeans igen!

Kunne mærke at efter lillesøsters fødsel fik jeg en snert af denne følelse igen, ” Jeg vil passe min egne jeans, jeg vil være tynd, jeg vil ikke have jellymave, jeg vil tabe mig nu!” og så trængte jeg virkelig til en mindre tankeflad fra mig selv, det her er muligvis vores sidste barn og jeg skal bestemt ikke stå med følelsen om at jeg havde lyst til at tabe mig hurtigt og derfor ikke kunne fokusere på amningen..

Jeg mangler ca 9,7 kg til at ramme min egen vægt igen, og jeg er virkelig fuldt tilfreds!
Jeg spiser som jeg vil, jeg sørger for at hygge mig og nyde at jeg kan spise og være tilpas i min egen krop uden at blive styret af mine gamle tanker!

Jeg nyder at jeg ved at der er næring i mælken når lillesøster spiser fordi jeg netop selv sørger for mig selv, lillesøster er knap 4 uger og på de fire uger har jeg altså tabt mig over 13 kg! Det er jo fantastisk, jeg skal jo slet ikke have så travlt.

Der skal være plads til en kage i ny og næ, til lørdagsguf og at spise løs når vi rammer fødselsdage! – jeg vil ikke låse mig selv inde for at ramme min gamle vægt! Jeg skal helt klart strammes op når jeg må træne igen og det glæder jeg mig til, men jeg vil træne for opstramning og ikke for at tabe mig.

Her får i lige et ekstra billede fra før jeg blev gravid og trænede  Vs. et par dage inden jeg fødte lillesøster.

16106462_398677000471907_1231965549_o

PS. jeg kan faktisk passe mine bukser i str small – før fødslen var jeg en Xsmall, jeg har det helt fint med min krop.

 

Billederne må ikke bruges uden min tilladelse.

Tak fordi i læste med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ventetøj & Ammetøj!