Jeg følte mig som en dårlig mor & kæreste..

Ventetøj & Ammetøj!

Hold nu ferie.. Da jeg var gravid endte jeg jo med at tage 23 kg på!!
Mange siger at det var ikke til at se at jeg tog 23 kg på og jeg var jo ærlig talt selv skyld i det med alt det jeg spiste, der blev virkelig ikke sparret på noget og hvis jeg havde en trang til noget så fik jeg 9 ud af 10 gange altså bare fat i det!

Når jeg tænker tilbage så er det altså virkelig ulækkert så meget jeg bare har stoppet i hovedet og der er jo en grund til at jeg virkelig følte mig kæmpe til sidst, at min numse blev større end Kim K’s og at jeg kunne twerke ligesom TheTwerkQueen.. Jeps – et klask og balderne hoppede af sig selv en i en time.. “spøg til siden” – men jeg følte mig virkelig stor til sidst, jeg nød det at jeg kunne spise som jeg ville, men det gav mig virkelig også tøj problemer, jeg savnede mine stramme jeans, mine højtaljede bukser og at hver en bluse ikke enten råbte ” BOOBS ” eller viste maven..

[easy-image-collage id=663]

 

Så jeg valgte denne gang at der skulle noget gravidtetstøj til, det er jo virkelig en jungle!
Men så fik jeg øje på Family2Be de har virkelig et lækkert godt udvalg! Både af ventetøj, og ammetøj, alt fra sports outfits til festkjoler, almindelige ammebh’er og gode behagelige bluser!

Jeg har lavet et billede med mit ynglings gravidtetstøj og ammetøj – og ellers så undersøg hjemmesiden fordi der er virkelig lækre muligheder!

[easy-image-collage id=672]

Udover dette så har jeg fundet to kjoler som skal være en af de muligheder, som jeg skal have på til lillesøsters dåb, det er vigtigt at det er let at komme til brysterne når man skal være fin i tøjet og at jeg kan amme netop hvor jeg vil henne, at jeg ikke skal sætte mig i et lukket rum for at hive hele kjolen op men at jeg kan sætte mig lige hvor jeg vil og lige lyne op der indtil.

[easy-image-collage id=655]

Kjolerne finder du netop her – iblandt mange andre fine kjoler der passer ideelt til hvis man skal amme.

Her er også nogle af mine ynglings ammebluser & Bh’er, det er virkelig vigtigt for mig at ammebh’er sidder behageligt og ikke strammer, de her fra Carriwell er fantastiske!

[easy-image-collage id=673]

Tak fordi du læste med!

– Indlægget er i samarbejde og sponsoreret af Family2be.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg følte mig som en dårlig mor & kæreste..