Netflix and chill. Part ll

Hvad skal lillesøster hedde?

Unavngivet

Vi var sådan ca 150 % sikker på at vi skulle have en lillebror og vi havde faktisk dilemma mellem et par navne fordi vi synes vi havde fundet de fedeste navne, vores venner og familie vidste navnene og det var lige før at alle allerede kaldte babyen for navnet før vi vidste kønnet, fordi vi bare var så sikre.

Da vi nærmede os kønsscanningen så blev jeg pludselig i tvivl, nok mest fordi at denne graviditet var så lig den jeg havde med Fipsen, så jeg begyndte så småt at kigge på pige navne, men anede slet ikke hvor jeg skulle starte med kigge, vi vil gerne have noget specielt, men ikke sådan mega specielt, det skulle være noget barnet selv skal kunne udtale sådan ret hurtigt når hun/han begynder at tale.. Selvom Filippa ikke kan sige Filippa men hun siger bare “Pippa/Fippa” – og så ved vi jo godt hvad hun mener.

Men scanningen viste jo at det var en lillesøster inde i maven, lykken var jo kæmpe stor men det der navnepjaskeri.. for filan! vi havde så svært ved at finde ud af hvad Filippa skulle hedde, det ville jo blive endnu svære denne gang fordi.. Nu var det bedste navn jo brugt til storesøsteren.

En ting var sikkert.. Hendes to efternavne var da på plads, så måtte hun jo bare hedde Lillesøster Hindsbøl Flindt, hvis det skulle gå helt galt!

Vi fandt alligevel hurtigt et rigtig lækkert navn Vigga, men så kom Janniks gamle chef som han er ret tæt med og fortalte at de skulle have en Vigga, så var den jo ligesom brugt.

Jeg havde en lyst til at det gerne måtte være et navn med bindestreg og forelskede mig dybt i, Aya-Lia.. Jannik han bandede det væk og det var bestemt ikke i hans smag.

Så var der jo ikke andet for end at bare skrive navne ned på en liste og så engang imellem tjekke dem igennem, smage lidt på dem og flette dem ind i vores andres navne.

Wilja, Eli, Feline, Wila, Sigga, Aija, Smila..

Det er bla. nogle af de forslag jeg havde skrevet på listen, men gang på gang fik jeg bare Nej.

En dag på vej hjem fra skole står jeg og venter på dørene åbner ind til toget (Yes meget detaljeret) – Her ser jeg så en facebook mor sælge noget børnetøj hvor hun nævner sit barns navn N……. Det sad sådan ret godt fast inde i mit hoved og da Jannik kom hjem drøftede jeg navnet med ham, det eneste var bare at vi lige skulle forlænge navnet lidt da vi jo alle tre har ret lange navne så vi følte for lige et ekstra bogstav, det er nu kommet på og vi er simpelthen ellevilde! Navnet i sig selv er egentlig meget enkelt og roligt, men det er virkelig bare så smukt!

Og så passer det perfekt med Filippa! Der er dog lige det.. at det ikke er godkendt med det ekstra bogstav på som pigenavn, så vi skal lige have det godkendt.. men det er der vidst ingen problemer i.

Nu har Filippa jo også et mellemnavn efter min oldemor og min farmor som er Marie, så jeg føler jo også for at lillesøster skal have et mellemnavn, men vi har ikke lige nogle navne vi ønsker at bruge i familien til det mellemnavn.. Så nu er vi igen i gang med at lave en liste over mellemnavne.

Nellie, Phine, Kimie, Lillie, Vigga og Luna.

Så nu må vi se hvor vi ender henne – men hendes fornavn er bestemt og jeg glæder mig helt vildt til at præsentere det for jer! Enkle familiemedlemmer og enkle af vores veninder/venner har fået navnet afvide og de er lige så vilde som vi selv er.

Tak fordi i læste med.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix and chill. Part ll