9 Måneder sammen. Part llll

Netflix and chill. Part ll

image

 

Du sad helt bestemt fast i mine tanker og jeg vidste bare at vi to, vi skulle ses igen, jeg ville lære dig at kende, jeg ville se hvad du havde at byde på også selvom jeg stadig havde kæreste på, så havde jeg brug for at se dig igen.

Vi havde kontakt over telefonen, enkle uskyldige sms’er, jeg pralede med at jeg havde fået ny lejlighed og den kunne han da komme og se hvis han havde tid og lyst..

Det havde han! Så uskyldigt ” vi skulle jo bare se film “, tror vidst godt at vi begge vidste at det var fuldstændigt ligegyldigt om vi havde set Anna og Lotte eller den nyeste fast and Furious – vi ville jo ikke se en skid af den film.

Og det var starten.. Efter arbejde kom han hjem til mig, efter byture kom han hjem til mig, vi fulgtes hjem fra byen, altid en besked (jeg sover hos dig) – og selvfølgelig gjorde han da det! – jeg droppede selvfølgelig min kæreste!

J & jeg indgik det man kalder på godt ny dansk  “Netflix & Chill” venskab – der var spilleregler, ingen følelser, ingen jalousi og man skulle ikke forvente det store af den anden person. Men som i stortset alle sådan nogle forhold er der jo altid en af de to teamspillere som ikke kan overholde reglerne.. Jeg måtte pænt forklare ham at der var begyndt at komme følelser med i det hele, enten ville han prøve den fulde pakke med følelser eller også måtte vi stoppe vores leg..

Han valgte heldigvis at han gerne ville prøve den fulde pakke, og pludselig datede vi faktisk ! Ikke noget romantisk og vildt .. Men jeg serverede da Nachos til den første aftensmad, og fik da nær givet staklen et ildebefindende da han fik hapset en jalapeñoz .. Ups! Men det var dejligt og vi blev mere og mere glade for hinanden.

 

Forsættes –

 

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 Måneder sammen. Part llll