Mine Black Friday Fund.

Indkøb til Baby.

indkøb til baby

Det hele starter for nogle med at de ser de her to lyserøde streger, så køber man lidt her og så køber man lidt der af baby ting og har egentlig ikke styr på hvad der skal købes, Tante Oda anbefaler det her, ens egen mor anbefaler de her ting og ens veninde anbefaler noget helt tredje.

Så er der dem der planlægger før graviditeten hvad der skal købes, laver lister, tager billeder, tjekker op osv. der har mega system.

Og så er der jo også dem der simpelthen får kastet det hele i nakken af arvestykker og køber hvis der pludselig skulle mangle noget.

Jeg er en kæmpe planlægger, jeg kan godt lide at have styr på hvad der skal købes, hvorhenne osv. Hvilke ting der er bedst i test ( ikke at jeg benytter mig af det) men det er altid rart at have tjekket op på hvad der bare skal sørges for til denne lille voksende bebs i min mave.

Jeg har haft svært ved at finde en liste hvor ALLE babyting bare stod på.. det er jo ikke ALLE babyting man har brug for, men jeg kan godt lide selv at strege det ud, jeg egentlig ikke har brug for, men der har bare ikke været den der liste ned til mindste detalje.

Så jeg brygget en liste sammen af de ting, jeg følte der var nødvendig for vores lille kommende guldklump, jeg havde virkelig solgt sådan ca. 90 % af alle ting vi havde til Filippa – eller også givet tingene væk, noget er kommet tilbage igen men vi havde virkelig ikke pladsen til at opbevare det hele, så i stedet for at det blev dårligt af fugt eller lign. så valgte vi at det lige så godt kunne gøre andre gavn.

Tøj har jeg ikke været inde og skrive på listen da vores tøj mængde er virkelig voldsom og jeg ikke vil skrive på hvad jeg mener folk skal købe i mængder af tøj.

Håber at i kan bruge listen til jeres guldklumper.

Tak fordi i læste med 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine Black Friday Fund.