Vores møde. Part l

Mine Black Friday Fund.

Black Friday

 

Lige nu, så klikker vi alle sammen løs på nettet, skriver gode tilbud ned, steder hvor vi kan spare lige nøjagtig de bedste rabatter eller drøner land og rige rundt for at tjekke Black Friday ud.

Jeg har haft enkle ting på menuen som jeg virkelig gerne ville bestille hjem, det handlede om noget tøj Filippa kunne få på til Juleaften og dagene rundt omkring, noget sengetøj der matcher til det lillesøster har og så ville jeg gerne have fingrene i et lækker spisestel til lillesøster.

Bum chokoladesovs! Se nu bare der.. Jeg kunne få det hele inde hos Little Taylor, det kunne jo ikke blive meget bedre! Jeg søgte en kjole som var fin og speciel på samme tid, en kjole som også kunne bruges til andet end Jul efterfølgende, det må man sige jeg har fået hos kjolen fra Louis Louise – den er jo så fin, enkel og smuk på en og samme tid – Nederdelen fra Buho er jo også så sød, den kan sættes sammen med lige det tilbehør man ønsker, fin og funktionel er noget vi er glade for herhjemme!

Sengetøjet fra My MiniLabels er det magen til som lillesøster har – det er så blødt og som Jannik udtaler.. Han ville ønske det var ham der skulle sove i det – så det glæder vi os meget til at putte Filippa i også.

Selvom der er lang tid til at Lillesøster skal spise mad, så var jeg helt vild med spisestellet fra Filibabba og havde besluttet at hvis jeg kunne finde det med rabat på så skulle det altså bestilles, har man lige lov til at være heldig ? det tror jeg nok!

Littletaylor er en virksomhed som virkelig går op i kvalitetsprodukter, de fleste af mærkerne kan man ikke finde alle andre steder og derfor nyder jeg at handle hos dem, man får en yderst god service og de er så gode til at svare tilbage hvis man har spørgsmål.

De har bla. mærker så som 1+ In the Family, Buho, Donsje, Dyrebar, Filibabba, Louis Louise, My Mini Label, Mockies, Ooh Noo, Petit Bateau, The Little Taylor, Tocoto Vintage, Vilac, Wooden Story med i deres sortiment Black Friday og faktisk også det der er under kategorien Jul.

Tak fordi i læste med og håber i alle får fat i nogle lækre produkter i dag.

Indlægget er lavet i samarbejde med LittleTaylor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores møde. Part l