Søskende Rabat!

Opdatering på graviditeten.

14923140_362217614117846_331196226_o

Det er vel lidt på tide at i får den hele update, om hvordan hele graviditeten egentlig går.

I dette skrivende moment er 34 fulde uger henne, dvs. jeg er gået ind i uge 35 som betyder at der er 3 uger til at lillesøster gerne må melde sin ankomst uden længere at være det man kalder for tidligt født! Det er helt vildt, på den ene måde føler jeg jo månederne er fløjet afsted og på den anden side føler jeg tiden har været rigtig lang, da jeg føler jeg har været gravid lige siden første graviditet som vi tabte, det er også lidt mærkeligt at her i oktober ville der have været en baby, men nu er vi heldigvis så heldige at babyen i stedet kommer her til December.

Jeg prøver hver dag at nyde de sidste spark, bevægelser og hyggen ved at være gravid – jeg elsker at være gravid !! INGEN TVIVL og jeg ville ønske at alle kunne få lov til at prøve det at være gravid, fordi det er virkelig fantastisk!
Jeg nyder det helt klart også ekstra denne gang, da jeg ved det er den sidste graviditet og i hvilket tempo tingene tager når første babyen er født, så kan man ikke spole tiden tilbage til de små spark inde i maven, så alt bliver nydt helt vildt.

Min startvægt var 53 kilo og jeg var sikker på at jeg ikke ville ramme de tyve kilo som jeg gjorde med Filippa, da jeg var sikker på at min kost denne gang, trods alt det usunde dog havde været en smule bedre og kiloene ikke ville sætte sig på min krop på samme måde, men det har de alligevel gjort, jeg vejer nu 69,5 og nu tænker jeg, at jeg lige så godt bare kan smovse løs den sidste tid fordi.. hvad gør de sidste 3,5 kg?

Jeg lider utrolig meget af halsbrand.. Åh hvor havde jeg dog ikke savnet det! Men det er kommet denne gang også, det er simpelthen ubehageligt og jeg har måtte overgive mig til at tygge Balancid – nogle dage hjælper de meget og andre dage hjælper de slet ikke!

Desuden er min lænd, bækken, skamben og ryg helt godnat, jeg føler jeg render rundt med en basketball mellem mine ben, jeg kan ikke trykke dem ordenligt sammen, min lænd spænder konstant, min ryg gør bare ondt og min skamben.. (Tissekoneben – som jeg kaldte det hos jordemoderen) – jeg føler simpelthen det er ved at ryge væk fra sin plads og det gør så ondt! Har jeg været ude og gå bare det mindste så har jeg simpelthen bare så ondt om aften og især dagen efter er det helt kaput!

Så Jannik er ham der henter og aflevere, det er så fantastisk at hans nye job gør at han har de muligheder for at hjælpe på den måde, han handler også – Jeg skal blot sørge for at rengøre det jeg kan, vasketøj og skrive ned hvad der skal handles ind.
– Det er så skønt med sådan en hjælpsom kæreste og jeg værdsætter det virkelig også!

Men udover smerterne og de ekstra kilo – så nyder jeg min barsel på fuld skrue, jeg får vasket de sidste ting, får besøg af veninderne og netshoppet hvad vi mangler som det allersidste!

Glæder mig helt vildt til at møde vores lille vidunder, at vores lille familie bare er fuldendt og helt perfekt ! Jeg kan slet ikke vente, at få lov til at have det her denne gang Jannik og jeg sammen, det bliver så godt.

Tusinde tak fordi i læste med. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søskende Rabat!