Pakkekalender til Børn. + Rabatkode

Søskende Rabat!

14964162_365037987169142_39791641_o

Os med flere kommende børn eller 2 børn og op af, vi kender vel alle sammen det, at det er altså ret dyrt at klæde to børn på.. Det findes der nu en løsning på!

Smartkidz har lavet den smarte løsning – at de nu giver søskenderabat! – Dvs. at hver gang man skal ind og købe ind til hele søskende flokken så skal man bare fremover skrive – søskende i rabatkodefeltet og BUM!! så bliver der trukket 10 % fra prisen, det er virkelig smart, letter en del i pengepungen og er bestemt noget vi fremover vil gøre os stor brug af !

Der er selvfølgelig nogle “Krav” – du kan feks. ikke bare gå ind og bestille en enkelt body og så trække 10 % fra – man skal bestille tøj i forskellige størrelser/aldre – eller feks. til tvillinger bestille to af samme størrelse.

Det er en yderst lækker service at Smartkidz laver denne gode ordning og det er med at respektere reglerne for sådan en fantastisk mulighed som søskenderabat.

HUSK DU SKAL BLOT SKRIVE “SØSKENDE” I RABATKODEFELTET.

14964241_365039007169040_817505169_o

Jeg synes virkelig det er en super mulighed for at spare nogle penge – så nu skal der bare shoppes til pigerne! Har lagt lidt forslag ind hvad disse fine søskende forslag bla. kan være.

logo1Smartkidz fører blandt andet mærker så som – MarMar Copenhagen – Name it – Small Rags – Joha – Popupshop – Noa Noa – Mini Rodini og mange flere.

 

Tak fordi i læste med 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkekalender til Børn. + Rabatkode