Babyrede fra Snabelreden

Jeg har været Jannik utro..

14907805_362199420786332_1716641956_oSom overskriften siger, så ja jeg har været Jannik utro.. 
Faktisk op til flere gange, men hjemme hos os griner vi blot af det og nogle gange er det helt okay siger han, ja han siger sågar at ” Ja det er du tilgivet for!” – det skal jo lige siges at det bestemt ikke er fysisk jeg er utro og det blot er i mine drømme om natten jeg er utro..

Jeg kunne aldrig nogensinde finde på at være Jannik utro i virkeligheden, men det handler simpelthen om at jeg enten har forført Christopher eller Justin Bieber.. det er egentlig ikke fordi jeg er den største fan og jeg føler mig faktisk ret teenagetøs når jeg vågner om morgen ellevild og siger ” Hey skat.. jeg var dig utro i nat..MED JUSTIN BIEBER!” ..

og så er det kommentaren kommer ” Haha.. ja det er så iorden – du er tilgivet “.

Utroskab er for mig noget der har fyldt meget af mit liv, ikke kun hos mig selv der har været utro men folk omkring mig, dog vil jeg ikke fortælle omkring det da det simpelthen er en af de ting som er inde i det sikre skab og oplysninger der ikke kommer ud, da det er folk der har fortalt mig det i fortrolighed og jeg ikke vil misbruge deres tillid til mig.

Dog har jeg faktisk selv en del gange været utro, jeg har simpelthen ikke kunne finde ro i mig selv til at nyde det forhold jeg var i, det har kedet mig utrolig meget og det var den nemmeste løsning for mig at kysse lidt på en anden og så sige ” Det går sku ikke.. du fortjener bedre, jeg har været dig utro”.. Simpelthen så strengt, men det var det nemmeste for mig selv og jeg kunne ikke finde ud af at tage de der samtaler om at hvorfor det egentlig var at det her forhold ikke fungerede..

Jeg havde jo også en kæreste da jeg opdagede Jannik på ny og det standsede mig på ingen måde at han stod der hammer lækker midt på dansegulvet, til trods for at jeg havde veninder med og en kæreste der boede et andet sted.. så var det helt fint for mig at hoppe hen og danse lidt med Jannik og efterlade ham en ordentlig møsser! – Faktisk.. så sås vi i lidt tid inden jeg fik fortalt min daværende kæreste at jeg havde været tarvelig.. Dont Judge me.. for jeg ved godt at det bare ikke var iorden at gøre det på den måde, men det var et forhold hvor de der følelser aldrig nåede at komme, så jeg fik aldrig følelserne frem for min daværende kæreste, det var nærmere som en serie der var lidt sjov at følge med i engang imellem når der virkelig ikke var andet i tv’et.. Tarveligt sagt? MON IKKE..ærligt sagt? HELT BESTEMT!

Men jeg kunne aldrig nogensinde finde på at være Jannik utro, nu har vi været sammen i 2,5 år, har bolig, fælles økonomi og snart to fantastiske børn, af al respekt for vores piger og Jannik så ligger det mig så fjernt og jeg synes altså også jeg har scoret toppen af poppen, så jeg holder mig til mit natteroderi, med Justin Bieber eller Christopher, uden at rende rundt med følelsen af skyldighed – men kunne aldrig drømme om at bruge utroskab som løsningen igen.. Og så håber jeg da “Corny sagt” at Jannik og jeg kan være sammen resten af vores liv, det er ihvertfald vores plan.

 

Tusinde tak for at i læste med 🙂
– Husk nu til jer der kender Jannik, jeg har ikke været ham utro!
Det er blot mine drømme om natten det sker i.

 

Skriv en kommentar

  • Elise

    Mega fedt du fortælle Jannik når du har været ham utro ? det er fanme en sjældenhed og de fleste ville ikke fortælle når drømmene stikker af med en ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyrede fra Snabelreden