Tid til at pakke tasken.

Hospitalstasken til mor & far.

image

Jeg skrev for nyligt et indlæg om hvad der skulle pakkes til når vores lille bebse skal fødes.
Men det er jo selvfølgelig ikke kun hende der skal pakkes til, vi skal også have pakket nogle ting selv.

Vi skal som sagt hjem efter kort til hvis alt går efter planen, jeg regner med at lige at få Filippa op at se lillesøster og så tager vi hjem derefter, jeg vil gerne hjem i mine egne trykke rammer med mine piger og Jannik.

Det er vi fuldkommen enige i og jeg mener vidst egentlig også at man efterhånden får sparket ud efter kort tid. Derfor skal der jo alligevel pakkes nogle ting som er nødvendige og i nogle ting der skal være der i nødstilfælde af at vi skal sove der en enkelt nat, for jeg kender mig selv til at vide jeg gerne vil være forberedt og selv have pakket tingene på forhånd.

Listen:

Vi skal bruge en stor taske hvor vores ting skal være i.

Toilettaske: Den skal pakkes og der skal indeholde lidt af hvert bla.
– Makeup – Jeps, total unødvendigt men jeg har det altid godt med at have en lille mascara med, lidt pudder til kinderne osv. ikke noget vildt og voldsomt men sådan er jeg altså.
– Makeupfjerner – man ved jo aldrig hvordan den krigsmaling man kommer ind med sidder og derfor skal det også kunne fjernes.
– Elastiker – Man kan ALDRIG få for lidt elastikker med til håret, det skal væk fra mit ansigt når jeg skal føde.
– Børste – når jeg har født kan jeg godt lide lige at børste håret igennem og få det hele samlet sammen.
– Deo – Hvis man ikke lige kan komme i bad så er det altså meget rart lige at putte lidt under armene efter sådan en kamp af en fødsel. Både til mor og far.
– Læbepromade – ens læber tørre helt vildt ud, så den er så vigtig at have med!
– Tandbørster & Tandpasta til os begge – som sagt ved vi ikke om man pludselig skal overnatte der, så det er virkelig en god ide med lidt ånden.
– Sæbe – Hvis muligheden for at få et bad er der så er det rart med lidt egen medbragt sæbe, vi får fat i sådan nogle små nogle, nok bare lige en bodywash – men det er super rart.
– Håndklæde – Jeg kan godt lide at medbringe mit eget håndklæde til efter et bad, så det kommer også med i denne situation.

Til Mor.
– 2 x Ammebh’er – altid rart med en backup.
– 2 x undertøj – Gerne et par hyggelige bløde mormortrusser, det er ikke rart med tandtråd efter balderne efter en fødsel.
– Sutsko/badetøfler – Man vandre lidt rundt og der er det altså rart at kunne have lidt sådan et par med at stikke fødderne i, det giver en god afslappet fornemmelse også – mon ikke også at Jannik gerne vil have sine med.
– Jogginsæt – Tætsiddende tøj er bestemt bare ikke rart, så der skal noget løst på kroppen bagefter, noget blødt og behageligt.
– 2x Tshirt/Ammetop – Der skal også en bluse eller tshirt på inden under, gerne en måde gode amme muligheder.
– Hyggesokker – Sidst levede jeg i mine hyggesokker imens jeg skulle føde, og det var virkelig rart at kunne holde varmen på den måde på fødderne. SÅ de skal i hvert fald også med denne gang.
– Almindelige Sokker – Der skal selvfølgelig også almindelige med til hjemturen.
– Ekstra Tøjsæt – Hvis nu vi skal være indlagt endnu en ekstra dag, så er det altså meget rart at have endnu et back up tøjsæt med.

Til Far.
– Ekstra Sæt tøj – skal han sove med, så er det super rart han også har noget andet tøj at skifte til.
– Ekstra tshirt – Vi har nogle store planer om at Jannik skal tage imod lillesøster, så han kan nok godt gå hen og blive lidt snasket til, så super rart med en ekstra tshirt.
– Kasket – Han vil nok have rart af at kunne tage sin kasket på når han har kæmpet kampen om at støtte mig og hjælpe, så voksen bliver nok skyllet ud og kasketten sat på hvis jeg kender ham godt nok.

Elektronik.
– Mobiler – Ja vi skal jo kunne bringe nyhederne videre på et tidspunkt
– Oplader – Man ved aldrig hvor lang tid sådan en fødsel tager, så derfor er det altid godt med strøm på mobilen.
– Kamera + oplader – For at få taget nogle ekstra gode billeder af det lille nye medlem og selvfølgelig oplader med til det.
– Kamera stativ – hvis nu vi ønsker at det bliver filmet, så er det ikke sikkert at Jannik kan holde hænderne stille eller der er arme nok til det, så er det meget rart at kunne stille det op.

Andet.
– Vandrejournalen + vigtige papir – det er ret vigtigt at huske at medbringe disse ting.
– Sygesikring – Ja de skal jo vide hvem jeg er.
– Suttebrikker – BARE for en sikkerhedsskyld, regner ikke med problemer men man ved aldrig!
– Ammecreme – Ja.. igen bare for en sikkerhedsskyld.
– Toiletpapir – Av min …. Sygehuset har sparet på toiletpapiret, og det gør fisme ondt når man lige har presset en bebse ud, så vi medbringer lige et par ruller af Lambi det bedste til vores toiletbesøg.
– Småpenge – Altid godt med små penge, til Colaautomaten, slikautomaten osv.
– Vådservietter – igen rart lige at kunne bruge til at vaske sig med efter toiletbesøg, du ved aldrig hvordan du ser ud dernede efter kampen!
– Chokoladebarer/slik – Noget som kan underholde – give kræfter til kroppen osv.
– Juice – ENERGI ENERGI..ENERGI til kroppen.
– Sodavand – Man ved aldrig hvad man mest har lyst til, det godt med et udvalg.

Det var sådan lige vores lister – Har i nogle gode ting man bør pakke med i tasken til mor og far?

Skriv en kommentar

  • Jeg ville nok tilføje bind på listen ?
    Og selvom det måske ikke lige er det rareste at have i mente.. så vil jeg næste gang være forberedt på kejsersnit ? Det var jeg slet ikk forberedt på første gang.. men det blev altså akut kejsersnit… og ja.. løst tøj, endelig løst tøj! Men det har du jo skrevet ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til at pakke tasken.