10 Sandheder om mig!

Is it a boy or a girl?

Unavngivet

 

Er i lige som jeg, dem der godt kan lide at tingene matcher sammen ?

Så skal i virkelig lige se hvad VanillaCopenhagen har fundet på!
I deres nyeste kollektion har de lavet en kollektion der hedder Penguins & Drops, jeg har i denne omgang taget udgangspunkt i Drops – Jeg synes det er så fint og jeg er vild med de nedtonede “Drenge & Pige” farver.

Det er simpelthen fuldført til punkt og prikke! De har sørget for at alle de større ting kan man få disse Drops i og det vil jo pynte et hvert børneværelse, de har alt fra sengerende, puslepuder, sovepuder til ammepuder osv. jeg er virkelig fan!

Vi har faktisk købt en kravlegård hvor vi virkelig manglede en madras til og jeg synes det var så svært at finde en der passede i de mål – især fordi at det også skulle være en der faldte i min smag – kravlegården hedder Bibbi og er fra babysam – vi var dog så heldige at VanillaCopenhagen har lavet to forskellige mål af madrasser til kravlegården, det er da så smart! Faktisk har madrassen to forskellige sider, den ene er med Penguins og den anden er med.. Kan i gætte det? Drops! det er da virkelig smart! Madrassen fås i to forskellige mål dvs. chancen for at den passer ned i den kravlegård man har er virkelig stor.

Jeg forelskede mig virkelig i den, især fordi jeg synes et vattæppe var lige lovligt lidt at lade min lille bebse ligge på, man kan jo også ligge madrassen på gulvet når der skal tumles.

Det er virkelig så smart! – Men tag et smut forbi deres hjemmeside som i kan finde her VanillaCopenhagen – De har mange forskellige lækre kollektioner og det er virkelig nogle gode produkter til virkelig fine priser!

Har i en favorit Penguins eller Drops?

Indlægget er i samarbejde med VanillaCopenhagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 Sandheder om mig!