Nyt til Lillesøster.

Hvad er sex?

hvad er sex

Nu vil nogle nok mene jeg går over grænsen og blotter lige lovligt rigeligt.. men helt ærligt? jeg fortæller aldrig mere end hvad jeg vil kunne holde ud at andre nævner foran mig at jeg har skrevet.

Når jeg snakker med mine veninder der har været gravide så har de aldrig nogensinde haft mere lyst end da de var gravide, i hvert fald de fleste.. Så er der dem hvor intet har ændret sig,  de forsætter i gode gamle stil, rytmer og stillinger.. Og så er der dem der er landet i samme gruppe som jeg er .. Pludselig står man med en tanke om ” hvad er sex egentlig og hvornår har vi sidst haft det?.. det må da være øhhh.. “.

Lad mig starte med at fortælle at det på ingen måde har noget at gøre med at jeg ikke har lyst til min livspartner, for det har jeg.. det har på ingen måde ændret sig!

Men at se mig selv i spejlet, jeg synes da hverken jeg er tyk, grim og selvom rumpen er større og maven fylder så finder jeg mig da selv som smuk gravid.

Der er bare sket et eller andet, jeg føler mig som en der bør gå i nonne mode, ja mega latterligt!
Men det som om at pludselig er alt bare ubehageligt, det gør ondt eller føles helt forkert.

Derudover er det ikke det nemmeste længere, med en bækkenløsning, lidt over 15 kilo tungere og en mave der fylder big time! Det er sådan lidt ” yes og så tæller vi lige til 10 og så vender vi hvalen!” – så kan vi lige holde timeout for flodhesten er forpustet.. altså ja, det bare som om det ændre sig!

Selvfølgelig er den ikke forsvundet helt, bare rolig! J er ikke sat i 9 måneders fængsel! – igen detaljerne som vi holder for os selv! Men det er da minimalt i forhold til hvordan det plejede at se ud!

HELDIGVIS! Er J rigtig forstående og vi er bare super gode til at give hinanden kærlighed på en anden måde, Not the dirty way! Men på den der måde så der er tæt krops kontakt, vi nusser, kysser og ja ligger tæt at en skid slår vibrationer i den andens lår.

Jeg elsker at, vi kan finde mulige måder at være tæt i kontakt, når det der andet hyggetid bare ikke lige er sagen med baby i maven,  jeg værdsætter virkelig at han fortæller at han er forstående og også viser det ved at bevare smilet og stryge mit hår samtidig, så kan det da godt være han fortæller noget andet til drengene eller vender øjne når jeg tror han siger det i sin bedste tro, hvilket han bestemt også skal have lov til ! Det ville jeg da selv gøre, men alligevel så tror jeg bare på ham når han siger de ting til mig.

Jeg nyder at være gravid, vi nyder at have denne unikke oplevelse sammen, men hvor glæder vi os også til at kunne være kærester igen og have voksen tid – THE DIRTY WAY! for det betyder virkelig meget i vores parforhold i hvert fald.

Tak fordi i læste med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt til Lillesøster.