Must Have - Need to have til vinterbaby.

Hvordan takler man, at man har tabt?

atmiste

Enkle har faktisk skrevet og spurgt hvordan vi har taklet det med at tabe den første graviditet, så det har jeg valgt at lave et lille indlæg om..

Det skal lige siges at vi var ikke langt henne, det var faktisk ikke et barn og der er flere der oplever værre end os – men uanset hvad så er et tab altid et tab, man skal ikke føle at man ikke har mistet noget bare fordi det blot kun nåede at være to streger og ikke et barn – fordi det gør afsindigt ondt selvom man ikke er særlig langt henne.

Jeg vil faktisk kalde det heldigvis at jeg har prøvet at tabe før, især fordi jeg så var forberedt på hvad der skulle ske.

Vi havde jo faktisk offentliggjort de fleste steder at vi ventede os igen og den dag vi taber skulle vi faktisk have offentliggjort det på facebook, det var jeg virkelig glad for at vi ikke nåede at gøre, for at skulle have skrevet det derinde at der desværre ikke var nogen graviditet mere ville virkelig have været hårdt.

For os var det vigtig at vi huskede hinanden, at vi huskede at græde, grine og at det var helt okay at både have en lorte dag men også at have en super dejlig dag uden man var ked af det.
Man skal ikke lade sig binde til nogen sorg – det vil jeg mene gælder alle sorgområder, man skal huske på det gode i livet og lade sig selv smile og være glad!

Jannik var en kæmpe støtte for mig, (For pokker jeg er heldig med ham)! Desuden havde vi også Filippa som vi samtidig skulle være der for, det gik ikke spor at hun så os græde eller være kede af det, selvfølgelig kunne hun mærke stemningen omkring alting var anderledes og jeg havde da virkelig svært ved at skjule jeg faktisk var pisse ked af det – jeg tror bestemt ikke der findes nogen mirakelkur for at komme videre over sådan noget.

Det er blot vigtigt at græde hvis man har brug for at græde, grine hvis man har brug for at grine og snakke omkring det hele hvis man har brug for at snakke omkring det! OG!! så skal vi huske på at det faktisk er ca hver tredje graviditet der går til grunde, dermed ikke sagt at man skal gå og være bange hver gang man bliver gravid, man skal stadig nyde det men man skal huske på at der er altså ikke noget galt med en fordi man taber.

Vi var så heldige at jeg ikke engang nåede at have en menstruation før at vi havde to lyserøde streger igen, så vi nåede lige at græde færdig før vi kunne juble.. der gik dog tid før vi jublede højt da vi har haft en graviditet med mange komplikationer men nu jubler vi så til gengæld rigtig meget og rigtig højt!

Som kvinde er det virkelig også vigtigt at huske at selvom det er din krop og dig der mærker det hele, så sidder der også en partner der har tabt, det sku vigtigt at vi ikke kun siger ” JEG HAR TABT” nej.. i har tabt.. i var sammen om at skabe noget og i tabte det sammen, så huske på at kramme, kysse og spørge ind til hvordan din partner har det.
Jannik lagde meget fokus på at jeg skulle have det godt, men for filan hvor var det dog også vigtigt at han havde det godt.

Og når i er klar igen, så er der ikke andet for end bare at prøve igen.. For nogle tager det tid og for andre kommer det hurtigt igen.

Håber at i kunne bruge mit svar og ellers er i altid velkommen til at skrive.

 

Skriv en kommentar

 • Pyyha, kæmpe kram herfra altså. Det er så hårdt, også selvom man ikke er langt henne.
  Selv har jeg mistet ved en graviditet uden for livmodren i uge 7 og efterfølgende en spontan abort i uge 6.
  Dejligt for os, at vi har nogle skønne mænd, der kan gribe os når vi falder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Tak for opløftningen ?
  Lige nu er det hårdt, men forhåbentligt kommer der en dag igen, hvor man kan glæde sig til, at ens tur endelig er kommet for at blive.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • daniellasliv

   Velbekomme, det er aldrig nogensinde nemt! men ja man kan bestemt en dag finde glæde over det en dag er ens tur igen. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Must Have - Need to have til vinterbaby.