Spoil Yourself forkæler jer!

Kan vi klare graviditeten sammen?

IMG_4226

 

Denne graviditet er noget helt andet i forhold til da vi ventede Filippa, dengang kunne vi ikke snakke pænt sammen.. Vi kunne faktisk dårligt nok snakke sammen, jeg græd meget igennem hver dag og en sygemeldning kom hurtigt på banen selvom jeg faktisk render og har mere ondt nu end jeg havde da jeg ventede Filippa.. men jeg magtede det virkelig ikke at skulle rende rundt fyldt med tåre og samtidig tage mig af et arbejde jeg ikke kunne fordrage..

Jeg synes ofte Jannik var dybt uretfærdig og han synes bestemt det samme om mig.. JA jeg var faktisk ret forfærdelig og uretfærdig! Jeg ville gerne have magten på min side og jeg havde det bestemt ikke godt med at hans verden ikke virkede lige så trist som min..

Lykken var da rigtig stor over jeg skulle have Filippa, men jeg kunne slet ikke nyde det nok og der er mange ting i denne graviditet jeg ligger meget mere mærke til og nyder meget mere end jeg fik gjort da jeg ventede Filippa..

Vi GLÆDER os helt vildt til lillesøster kommer til verden, vi bygger en rede SAMMEN denne gang, vi hygger sammen om maven, Jannik mærker 90% af alle spark når vi er sammen fordi det er så vigtigt for mig at han er en stor del af denne graviditet og ikke ser tilbage på at han følte han ikke var så meget af det.. Det er jo super svært at være ham der faren? Jeg som moren mærker jo kroppens forandringer, mærker alle de mindste spark, mærker hormonerne og så er det da helt klart også mig der trykker kontooplysningerne mest til det kommende barns påklædning og hvilket sengetøj hun skal sove i.

Så for mig er det super vigtigt at Jannik er så meget med som muligt, hvor har han dog hørt mig kaste op og bagefter spurgt om jeg havde brug for noget, hentet vand til mig og nusset mig.
Jeg vil aldrig glemme det blik han sendte mig da vi lå i vores seng sammen inden vi skulle sove og efter mange ihærdige forsøg kom der blide puf mod hans håndflade, det var som at se ham være forelsket og samtidig som havde både Brøndby og Manchester United lige vundet helt vildt..

Det er sådan nogle momenter der er så vigtigt for mig, for os.. at han får lov til at være med fra de første puf til de store spark, hun reagere på hans håndflade, han snakker til hende og nusser hende, han er med til at kigge på babykrimskrams når han orker det og han har bestemt meninger omkring navnet.

Så til trods for hans “unge” alder.. så er han helt bestemt klar til at blive far igen og vi nyder denne graviditet sammen, til trods for adskillelige hormonflip, grædeture og småskænderier, så forstår vi at finde glæden frem til hvorfor er det egentlig lige vi gør det her.. og det er jo fordi vi elsker hinanden og gerne vil bygge vores rede sammen.

 

Daniella Flindt - mommylife.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spoil Yourself forkæler jer!