Mit sygdomsforløb.

Mine fremtidsplaner Vs. Fremtidsdrømme.

drømme2

Arbejde.

Lige nu render jeg jo pt. arbejdsløs, det er faktisk et kæmpe tabu for mig, ikek det at være arbejdsløs, men fordi jeg er afhængig af kommunen, og hver gang folk spørger ” Nå hvad laver du så?” -ja jeg sidder bare der hjemme og fanger nullermænd og søger jobs..
Det er bestemt ikke det fedeste overhovedet, og jeg ville ønske jeg kunne diske et job frem som jeg var super glad og stolt af, men det kan jeg altså ikke.. jeg har heller ikke den vilde uddannelse, andet end en super almindelig HG2 – Handelsskole, jeg var jo i elev i en sportsbutik lige indtil jeg blev gravid, så valgte vi at lave en gensidig opsigelse, da butikslivet og det at være enlig mor slet ikke hænger sammen, nu er jeg jo sammen med J som selv arbejder i Butik, og to forældre som arbejder i butik er jo endnu mere nogo!

Jeg har derfor nu planer om at tage plan b, som er at starte på sosu skolen, og så tage den derfra, det er en helt anden retning end hvad planen egentlig var, som ønske ville jeg super gerne være ejendomsmægler men ja.. det bliver det altså ikke alligevel, i hvert fald ikke lige nu. Min helt store drøm er jo at være selvstændig, med egen nethandel, måske en lille lækker butik, men ja.. alle åbner jo ny butik nu, så hvorfor gøre som alle andre, jeg må vente og så finde på noget unikt og specielt i stedet for bare at åbne butikker med ” børnetøj, dyreforældrevaner & krydderier ” – jeg elsker jo nethandel, men jeg kan virkelig ikke finde mig en ynglings nethandelbutik!

Nå men ja.. Når jeg så har taget 2. grundforløb på Skolen, så skal jeg jo ud i praktik og være der, jeg håber stærkt på at det kan blive her i Hvalsø, men nu må vi se.

Så lige nu tager jeg en dag af gangen, glæder mig blot til at jeg kan komme væk fra Kontanthjælpen og igen med at bringe mig selv videre, stolt fortælle mine børn at jeg altså kunne hive mig selv op i nakken og blive til noget til trods for man alligevel nok var blevet fanget lidt af de nemme forhold under kontanthjælpen.

Kærlighedshjemmet.

Lige nu bor vi i et super hyggeligt rækkehus i Hvalsø, vi flyttede ind i oktober og vi er så glade for det. Før boede vi i en lejlighed nede i Hvalsø by, men med ståltrappe fra terrassen så var det ikke spor optimalt for os med et lille barn når vi ikke kunne lukke af, der var for meget larm og jeg nåede aldrig at føle mig hjemme i den lejlighed, til trods for at vi boede der i 1,5 år.
Så da vi blev tilbudt denne bolig tøvede jeg ikke et sekund og sagde ja med det samme uden faktisk lige at vende den med J, lidt tid efter blev vi kontaktet og bum så flyttede vi!
Vi har dog kun 1 børneværelse, men skidt pyt.. den dag vi får nr. 2 så sover barnet i soveværelset de første 6 måneder, efter en 9 måneder graviditet, så kan vores børn dele værelse i et år, og så er vi klar til at købe hus til den tid.
Om huset bliver i hvalsø.. tjaa det gør det jo nok, jeg ville gerne trække rødderne op og starte forfra i vores egen lille by, men jeg ved udmærket godt at vi elsker at have hele J’s familie inden for en radius af 1 km.
Jeg vil super gerne købe et idyllisk hus, som man kan hive alt indmad ud fra og bare gøre til vores hyggelige idylliske hus, hvorimod J virkelig gerne vil have stort parcelhus med stor have, gerne bygge selv, men ja.. uden at prale så plejer jeg da at få min vilje..

Børn.

Et emne som vi er helt vildt uenige i!
Jeg så gerne vi fik mellem 3-4 børn, jeg elsker min datter, og kan slet ikke forestille at skulle have en lille familie, så jeg vil rigtig gerne have en kæmpe familie, med 4 børn, som hver giver mig to børnebørn, jeg er mor med stor M, jeg skal have høns i min have, jeg skal have en hund og en kæmpe bil hvor vi alle kan sidde og synge gamle danskesange, jeg skal have en stor stue med stor spisestue hvor vi alle kan samles hver Onsdag og spise som vi har lavet til en tradition i Janniks familie, jeg ønsker mig specielt tvillinger, næste barn må gerne komme inde for et år, og det er da ingen hemmelighed at så snart min krop er klar efter min SA så kæmper vi på for at få den næste. Derefter må der gerne gå lidt år måske 4-5 år og så kan mine tvillinger komme, men jeg har sagt til mig selv at alle mine børn skal være med på mit bryllupsbilled, så.. enten skal J være tålmodig, ellers får vi ikke særlig mange børn. J vil bestemt kun have 2 børn -han har dog udtalt at bliver den næste en pige, så kunne der helt klart godt være en chance for at prøve at få en dreng som nr 3.

image

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit sygdomsforløb.