.. HVEM ER DANIELLA FLINDT?

At dømme andre..

 

image

Er det okay at dømme andre.. Når man egentlig så bliver vildt dobbelt moralsk? 

 

Jeg er nok den sidste der burde dømme andre i forhold til .. Hvornår er det okay at få børn?

Men jeg synes virkelig der er gået en dille inforn” kendte” at de skal have nogle børn og det kan bare ikke gå stærkt nok, nogle vil sikkert også have det fordi de ønsker børn.. Men når jeg ser folk som har været sammen i tre måneder og så råber udover alt.. Snart babyer på vej.. Er det så okay?!

 

I min verden ikke.. Og jeg synes virkelig alt for lidt tænker sig om i forhold til hvad det indebære at blive forældre, at blive mor, at skulle gennemgå en graviditet..

Ja selvfølgelig er det sødt, det er lyserød og lyseblåt, de er søde og dejlige.. Men for pokker, vi bruger vel egentlig vores børn til at prale, og der tænker jeg bare om de “kendte” mødre der kun har haft deres fyr i 3 måneder og pludselig vil være gravide.. Er det fordi de ikke har mere at fortælle om?

 

Jeg vil lave et indlæg om min historie.. som sagt har jeg som den sidste i verdens ret til at dømme om hvornår det er okay at blive gravid, men noglegange har jeg virkelig svært ved at skulle holde min mening for mig selv

 

xoxo.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

.. HVEM ER DANIELLA FLINDT?